Welke sport past het beste bij jou?

Iedereen wil graag een sport beoefenen, maar sommige mensen weten niet goed welke sport ze het leukste vinden en welke ze graag willen gaan beoefenen. Wil jij weten welke sport het beste bij je past, doe dan deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Rugby (35 x uitgekomen)

Rugby is de sport die bij jou past, het is een wilde sport en dat is ook een van jouw eigenschappen. Ook vind je het leuk om in teamverband te spelen. Je bent niet bang om vies te worden en je doet veel om te winnen.

Yoga (0 x uitgekomen)

Yoga is de sport die bij jou past, misschien zul je wel meteen denken dat dit niet echt een sport is. Maar dat is het wel degelijk, je wordt hier erg soepel van en je gebruikt al je spieren. Je hebt een hekel aan rennen en je uit de naad te werken, zo krijg je toch je dagelijkse portie lichaamsbeweging zonder te zweten en vies te worden.

Tennis (0 x uitgekomen)

Tennis is echt een sport voor jou, je houd er niet van om in teamverband te spelen. Maar vind het fijn om het heft in eigen handen te hebben. Jij kan zo zelf zorgen ofdat je wint of verliest. Ook vind jij het leuk om voornamelijk met je handen bezig te zijn en minder met het bewegen van je benen. Ook buiten sporten vind jij heerlijk.

Schaken (13 x uitgekomen)

Schaken is een echte sport voor jou, je hoeft hier niet bij te bewegen (oke, alleen je arm) en niet bij te zweten. Je vind het leuker om moeilijk puzzels op te lossen en rebussen te maken, dan dat je buiten aan het zwoegen bent. Daarom is schaken echt iets voor jou, het is wel oefenen oefenen en nog meer oefenen voordat je er goed in word. Maar dat is bij elker sport het geval.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • jennie27108

    yes rugby :)

    9 jaar geleden
  • DeuceG

    Rugby...

    1 decennium geleden
  • Sharon94

    Schaken is erg leuk, heur. Je moet het maar is een keer proberen, het is een uitdaging.

    1 decennium geleden
  • HelloMyHate

    schaken :8

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?