Wat is jou vakantieland?

Je wil op vakantie. Maar waarnaartoe?
Dat kom je zo te weten als je deze
quiz doet!!

Mogelijke uitkomsten

Egypte (47 x uitgekomen)

Jij wil naar een lekker warm land. Maar het moet er niet al te druk zijn, zoals in spanje. Egypte is
HET land dat jij als vakantieland moet hebben!
Koop alvast een kameel!

Zweden (4 x uitgekomen)

Jij wil naar een lekker koud land, waar je
kan sleeen, skieen, schaatsen, en nog veel meer sneeuw-bezigheden. Het is niet zo ver en toch veelbelovend. Pak je sneeuwspullen maar in en ga maar lekker!

Duitsland/nederland/Belgie (12 x uitgekomen)

Jij wil lekker dichtbij op vakantie, en niet zo heel warm of koud, maar wisselvallig. Jij hebt ook vaak heimwee, dus ga maar gewoon lekker naar Duitslan of Belgie. Of je blijft gewoon thuis!

V.S. (11 x uitgekomen)

Jij gaat het liefst naar een land waar het lekker druk is, waar je vrienden kan maken, en waar het nog best wel warm is. Jij wil naar een van de bekentste landen en een van de rijkste landen van de wereld, jij gaat naar de V.S.

Brazilie (10 x uitgekomen)

Jij wil naar een land met veel bos, wat voor 't grootste deel uit oerwoud bestaat, waar lekker veel te beleven is en als er iets mis gaat, niemand je kan helpen, jij gaat naar een mooi land, Brazilie!

Australie (30 x uitgekomen)

Jij gaat naar een land wat echt heel mooi is ( jaja ik leef met je mee ) en waar je ook veel kunt beleven. Jij gaat naar de bergen, in de dalen, en als je geluk hebt zie je nog een kangeroe, jou maakt het niet uit dat het zo ver is, jij gaat naar Ausralie!

China (4 x uitgekomen)

Jij gaat naar een druk land waar veel mensen wonen, die echt precies het tegenovergestelde leven vergeleken met Nederlanders, jij houdt van het fietsland, ( alhoewel, met die drukte nog gaan fietsen ) jij wil kennis maken met de cultuur van hun en de chinese muur lijkt jou ook wel wat! Jij gaat naar China!

Rusland (9 x uitgekomen)

Jij wil naar een kleurrijk land, dat mooie gebouwen heeft en ook groot is, alleen, nu alleen nog maar even bedenken welk DEEL van Rusland, het Europese of het Aziatische deel...ach ja.Ga jij maar naar Rusland!!

Hij zit er niet bij!!! (6 x uitgekomen)

Voor jou is helemaal geen vakantieland!!!
Ik weet het niet! Jou maakt het helemaal niet uit, wat jij allemaal hebt ingevult...dus kies maar uit de mogelijke uitkomsten!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?