Wie van Totally Spies ben jij?

Totally spies is een bekende serie op Disney XD. Het gaat over de drie spies, Clover Sam en Alex. Wie van deze mensen ben jij?: de populaire Clover, intelligente Sam, sportieve Alex of de bitchy Mandy?

Mogelijke uitkomsten

Clover (42 x uitgekomen)

Clover heeft blond haar tot iets boven haar schouders en blauwe ogen. Ze is verslaafd aan winkelen en jongens. Ze is meestal bezorgder om haar looks, jongens en de laatste trends dan haar spionnen werk. Ze vind populair zijn erg belangrijk en ze gaat heel vaak op een date met jongens. Haar aartsrivaal is Mandy die net als Clover in seizoen 3 een cheerleader is. Clover is vegetarisch en in sommige afleveringen krijg je te horen dat ze een kat heeft. Ze is ook slim. Ze geeft veel om mode, jongens, vriendschap en liefde.

Sam (140 x uitgekomen)

Samantha word altijd Sam genoemd en ze heeft lang, rood haar en groene ogen. Ze is erg intelligent. Sam is dol op romantiek en ze gaat vooral uit met jongens die bruin of zwart haar hebben en een beetje een gebruinde huid. Ze is muzikaal en in een aflevering speelt ze de accordeon. In de show wint ze verschillende wedstrijden die met je intelligentie te maken hebben. In een aflevering is Sam het aller populairste meisje op school en Sam heeft ook last van plankenkoorts en is een goede actrice. ze vind vriendschap, romantiek, intelligentie en mode erg belangrijk.

Alex (34 x uitgekomen)

Alexandra word altijd Alex genoemd. Ze heeft zwart, kort haar en bruine ogen en een beetje gebruinde huid. Ze is dol op sporten en dan vooral voetbal. Ze is de meest kinderachtige van de drie en is naïef en neemt dingen vaan té letterlijk. Ze haalt soms slechte cijfers op school maar uiteindelijk komt het allemaal wel goed. Alex is een beetje onhandig en heeft vaak ongeluk. Ze is dol op eten, jongens, mode en vind vriendschap en sport erg belangrijk.

Mandy (17 x uitgekomen)

Mandy is de vijand van de drie spies. Ze vind het geweldig om ze voor gek te zetten en ze vind het heel belangrijk populair te zijn. Ze is een erge snob. Mandy heeft vaak sarcastische humor en is een aartsvijand van Clover. Ze haalt slechte cijfers op school. Ze wil naar een modeschool maar word niet toegelaten en gaat dan naar de universiteit samen met haar nicht Mindy.

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • LoveMeBack

    sam!
    ik heb wel rood haar maar blauwe ogen
    in alle vakken behalve wiskunde ben ik slim!xD

    1 decennium geleden
  • Asgard

    Clover :P

    1 decennium geleden
  • MyBuddy

    Sam!!

    1 decennium geleden
  • Amay95

    Clover <3, maar ik heb bruin haar en bruine ogen xD

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Alex! maar ik HAAT sporten!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?