Ben jij verslaafd aan Twilight!

alleen al als je hier op klikt lijkt het me duidelijk!

Mogelijke uitkomsten

loser! (8 x uitgekomen)

kan het jouw uberhaupt wel wat schelen¿? Zoo te zien niet of heb je deze vragen lijst ingevult met je ogen dicht! Was het niet te veel moeite om op deze quiz te drukken? Schaam je diep (You know it's a joke!=])

genant! (1 x uitgekomen)

We hopen dat je je best hebt gedaan. alleen is het niet echt te zien. niet beledigend of zo, maar echt een fan ben je niet, zoek alsjeblieft een andere hobby!

Okéeee! (16 x uitgekomen)

Je vindt de film leuk en je wilt best een hap uit die appel nemen, maar je hoeft hem zeker niet helemaal. maakt helemaal niet uit. je hoeft niet zo gek te zijn als wij 8)

Crazy! (141 x uitgekomen)

Jij ademt Twilight in en uit. je moet altijd iets van hen om je heen en als dit niet het geval is begin je helemaal te shaken. je enige vrienden zijn Twihards net als jij of je denkbeeldige twilight vrienden. misschien is het verstandig om af te kicken volgens het 12 stappen plan ( tenzij jij er natuurlijk 231 nodig hebt ) doe het op je eige tempo, maar begin er zo snel mogelijk aan voor je eige veiligheid en voor de mensen om je heen, want je weet maar nooit wanneer je eens zin hebt om een busje te stoppen met je bloten handen.

Thank God! (126 x uitgekomen)

Jij weet precies de grens tussen een goede fan en een gestoorde Twi hard. Aan jou kan je de meeste dingen wel vragen over twilight, maar welke kleur onderbroek ze ook al weer aan hadde in die ene scene met die groene citroën op de achtergrond.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • 0Alice0

    Crazaaahhh

    1 decennium geleden
  • Peacecolors

    eh oke blijkbaar ben ik crazy:s ok xD
    zo erg ben ik dan ook weer niet:P

    1 decennium geleden
  • Fennec

    thank god
    als je 1 ding mocht wensen;
    VAMPIER ZIJN YEEEEEEEEEEEEEEEY!
    maar dat staat er niet tussen --'

    1 decennium geleden
  • Guaje

    Thank God (flower)

    1 decennium geleden
  • Thundershock

    Thank God :].

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?