Wat voor Festivalganger ben jij?

Het festivalseizoen is net afgelopen, maaaaar.. kun jij ook niet wachten tot volgend jaar?! Lekker losgaan op verschillende soorten muziek, dansen, drinken en gewoon VIES worden op de camping. Of walg jij alleen al bij de gedachte dat je weer de hele avond moet lopen en vieze frieten voorgeschoteld krijgt. Doe dan zo snel mogelijk deze QUIZ en let''s find outttt!

Mogelijke uitkomsten

Festivalfanaat (132 x uitgekomen)

Jij bent echt een festivalfanaat, niks is jou te dol. Het liefste sta je elk weekend met je regenlaarzen, stoere boots of afgetrapte allstars op een lekker groot grasveld mee te zingen en springen op je favoriete muziek van verschillende grootheden. Voor jou is het gewoon een lekker stap weekend met vrienden/vriendinnen waar je de tijd van je leven hebt. De bonnen vliegen er doorheen, met een afterparty en een kampvuurtje op de camping is jouw festival helemaal compleet. (Welkom bij de Club mennn!)

Dancefeest (48 x uitgekomen)

Voor jou is een festival pas leuk als er voornamelijk Dance of House wordt gedraaid. Al die slappe Nederlandstalige muziek hoeft voor jou niet zo. Lekker met je armen in de lucht en flink de dancemoves uit je mouw schudden op het terrein is voor jou al goed genoeg. Biertje erbij, zonnetje aan de lucht en laat die DJ''s maar draaien!

Kroegtijger (2 x uitgekomen)

Al dat grootschalige gedoe hoeft voor jou niet, lekker in de kroeg of club stappen is veel fijner. Je kent er iedereen, het is vaak dichterbij en je hoeft ook niet op die camping te liggen. Gewoon voor een avondje of twee flink losgaan BINNEN is voor jou perfect. Heb je ook geen last van regen of de kou, win win situatie toch?

Op z'n tijd (36 x uitgekomen)

Jij houdt wel van een festivalletje op z''n tijd, maar niet elk weekend en je houdt er ook geen rekening mee wanneer welk festival allemaal is, veel te veel om over na te denken. Vaak kom je pas op het idee wanneer vrienden je vragen of wanneer je er al ooit bent geweest en het wilt herhalen. Maar goed, het is geen MUST voor jou. Af en toe een keer lekker een weekendje festivallen wanneer je geld hebt, waarom niet?

Zeur (12 x uitgekomen)

Een zeur ja, je leest het goed. Het is bij jou al snel te koud, te lang, doet te veel pijn, te saai, te veel regen.. een Festival is helemaal niks voor jou, dus blijf er alsjeblieft weg want je verpest de sfeer voor andere festivalgangers. Geheid!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • xxshadowlovexx

    Festivalfanaat, trueee xD

    7 jaar geleden
  • sindle

    op zijn tijd

    1 decennium geleden
  • Fliine

    JEUJ. maar dit antwoord wisten we al he! (yeah)

    1 decennium geleden
  • XPAYNER

    festivalvaat ofzo!
    klopt! ;d

    1 decennium geleden
  • iHeartNouis

    Festivalfanaat, haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?