#_* Me and Him; Together *_# [TC] 1

Deel 1 van onze Twincest
Veel plezier
van Anouk en Phebe (K)

Mogelijke uitkomsten

Wats The Problem? (48 x uitgekomen)

"Ik heb vier azen dokken!!" gilt Cheryl luid. Bill gooit mokkend zijn kaarten op tafel. Bill schuift heen en weer en tovert zijn boxer te voorschijn en gooit het op tafel. De stand van naakt-poker?; Cheryl nog helemaal bedekt. Ik; enkel nog een boxer en Bill; naakt.
Cheryl giegelt luid. Zonder ik hetzelf besefte dwaalde mijn ogen af naar Bills kruis. Ieuwll neen!! Tom nie doen!!!
"Tom?Tom?TOM!!!" brult Bill. Ik:"he wat??? wat??WAT??!!!" Bill:"het is jouw beurt!!" Cheryl:"Alsof je nog zou kunnen winnen *grinnik*" Ik:"oooh wacht maar! Ik zet mijn boxer in... en de jouwe ook!" Ik zet mijn serieus pokergezicht op. Ik leg een kaart, zij ook. een hevig duel tussen Mij en het vriendinnetje van Bill. Ik:"Bill! je staat aan mijn kant hé!" Cheryl:"neen!hij staat aan de mijne, hé lieffie?" Ik:"Bill?" Cheryl:"Bill!" Bill:"speel nu gewoon, zodat ik kledij kan gaan halen..." "FULL HOUSE!" zegeviert Cheryl triomfantelijk. Shit... dat kind is gewoon goed. Ik doe mijn boxer uit en gooi hem over tafel heen.
Bill staat recht om zijn boxer te pakken. OMG! sta ik nu echt te geilen op mijn klein broertje? "IEUWL!!!" "Wat?" vraagt Bill terwijl hij me scheef aan kijkt. AAh kom op?? heb ik dat echt luid op gezegt? Bill:"wat isser nu??" vraagt hij terwijl hij zijn heerlijke kont in zijn boxer wringt.
Ik:"euhm... niks.. laat maar" Bill:"ok" hij neemt zijn kledij op en wandelt weg. Goddamn!!! wat is dat hier toch met me? Ik trek mijn boxer aan en spring mijn broek in.
Als ik de woonkamer binnen kom gesprongen, zit Bill in de zetel. Ow neen hé... Bill:"snif... snif" Ik:"wat isser??" ik weet maar al te goed wat er is... hij kijkt weer naar die jankfilm.. City of Angels. "snotter snotter" Bill neemt een zakdoek en snuit zijn neus.
"Is het zo erg?" vraag ik geruststellend. Bill knikt en veegt zijn mascara strepen weg. Ik spring over de zetel heen en kijk Bill nerveus aan. Ik wil hem aan raken... als ik hem nu eens subtiel probeer te troosten. Ik kruip voorzichtig tegen hem aan en sla een arm om hem heen. En de rest gaat vanzelf :D, Bill draait zich tegen mijn borstkas aan, mijn huid brand van zijn aanrakingen, zweet druipt van mijn slapen af en een grote krop vormt in mijn keel. Om niks te laten merken klop ik voorzichtig op zijn schouders.


Reacties?
Nominatie?
10?

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Sweetkick

    WWAAAAHH!! IK VIND JOU GENIAAL! x'D

    1 decennium geleden
  • Sjannekeee

    verder!!!!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden
  • billXemogirl

    snel verder:D

    1 decennium geleden
  • ZoeZombie

    V

    E

    R

    D

    E

    R

    !

    !

    !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?