Welk personage uit Densetsu no Akio ben jij?

De titel zegt het al, welk personage van mijn pokémon fic ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Akio (6 x uitgekomen)

Jij bent Akio!
Jij bent kalm, dapper en gaat makkelijk voor je vrienden door het vuur als dat nodig is. Gerechtigheid staat bij jou op de eerste plaats, want jij kunt je makkelijk verplaatsen in iemand anders. Wel kan je nog wat naïef overkomen, omdat je nog zo jong bent. Toch ben jij een ware leider en word je door de meesten ook zo gezien.

Yasu (6 x uitgekomen)

Jij bent Yasu!
Het meest kenmerkende aan jou is je vrolijkheid. Jij weet anderen altijd op te beuren met je rare verhalen en verzinsels en dat wordt meestal ook wel gewaardeerd. Je kan je echter moeilijk uit de problemen houden, waarbij je dan ook meestal de hulp van anderen nodig hebt. Gelukkig word je dat wel snel vergeven, want niemand kan lang boos op jou blijven!

Kenshin (5 x uitgekomen)

Jij bent Kenshin!
Volwassen, zorgzaam en sterk. Dat zijn de woorden die je het beste omschrijven. Waarschijnlijk heb je nooit moeite gehad om te zorgen voor anderen; dat doe je zelfs met liefde. Niemand moet aan je familie of vrienden komen, want da hebben ze een vet probleem. Hierdoor heb je echter wel een kort lontje...

Shuu (1 x uitgekomen)

Jij bent Shuu!
Roekeloos en avontuurlijk, dat is precies wat jij bent. Je bent gek op het onbekende en maakt overal een spelletje van. Hierdoor kom je snel in de problemen en moet je jongere broertje het voor je opknappen. Overigens ben je een echte plaaggeest. Dit kan leuk zijn, maar soms kan je wat te ver gaan. Anderen hebben ook gevoelens!

Jiro (1 x uitgekomen)

Jij bent Jiro!
Je houdt wel van een spelletje, maar je ziet vaak ook het serieuze in dingen. Je bent eigenlijk ietsje jonger dan je broertje, maar je gedraagt je wel als de oudste van het stel. Dit is opzich niet echt een minpunt, maar het is niet verkeerd om je af en toe eens een keertje te laten gaan!

Nana (2 x uitgekomen)

Jij bent Nana!
Jij bent iemand die niet veel van zijn/haar gevoelens prijsgeeft. Je bent de jongste van een drieling en je voelt je vaak achterop gesteld. Natuurlijk houd je enorm veel van je familie, maar je gaat vaak ergens alleen heen zonder iets tegen ze te zeggen. Op deze manier kun je jezelf trainen, maar let wel op: er kan zomaar iets op de loer liggen...

Kunai (3 x uitgekomen)

Jij bent Kunai!
Jij bent een mysterieuze pokémon die veel geheimen kent. Het liefst ben je alleen en verstop je je in het donker, omdat je niet beter weet. Je bent in het verleden door iemand verraden en je werd vaak op je uiterlijk beoordeeld, maar schijn bedriegt, want diep van binnen wil je niets liever dan anderen helpen.

Ronin (0 x uitgekomen)

Jij bent Ronin!
Jij bent net een oudere versie van Yasu. Anderen zien je niet vaak zonder een glimlach of grijns en je laat je ook niet gauw op je kop zitten! Toch is het niet handig om je verdriet altijd weg te lachen. Gelukkig kan jij altijd op je vrienden rekenen, want dat kunnen ze ook bij jou!

Sora (1 x uitgekomen)

Jij bent Sora!
Je bent verlegen en eigenlijk best een angsthaas, maar zelfs jij kan moed tonen wanneer dat nodig is! Door een ongeluk in het verleden durf je niet veel meer. Toch heb je het initiatief genomen om bij een Adventure Team te gaan. Zelfs de grootsten zijn namelijk klein begonnen!

Skull (2 x uitgekomen)

Jij bent Skull!
Kil is het precieze woord dat jou omschrijft. Je toont dan geen emotie, je hebt ze natuurlijk wel! Er is niks mis mee om die uit te drukken... Vroeger was je iemand die niks om anderen gaf, een crimineel die zijn eigen vader vermoordde. Door bij een Adventure Team te gaan, heb je echter anders leren denken. Stiekem geef je heel veel om je teamgenoten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • RatzLove

    Kunai,
    Nana en Sora passen denk ik meer bij mij.

    1 decennium geleden
  • Kalindia

    Yasu ^^ Wat erbij staat klopt wel bij mij xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?