cry before you die (naruto)

Een soort verhaal alleen dan intresanter

Mogelijke uitkomsten

hoofdpersoon (70 x uitgekomen)

naam: Yayoi
leeftijd: als mutant 17 als mens 16.5
innerlijk: Yayoi is aardig lief en nieuwsgierig maar ze heeft ook zo haar slechte kanten zoals ze is gemeen,bot en kan als ze wil mensen hun botten breken met haar ogen...ook heeft ze onzichtbare armen. ze wil graag van al die gemuteerde dingen af en als een gewoon meisje of ninja door het leven.
uiterlijk: Picatje
verleden: Ze is gemuteerd door haar eigen vader. Ze heeft hem daarom vermóórd en móórde haar hele stad uit. Nu woont ze ergens anders en hoopt ze alles goed te kunnen maken..

Story (21 x uitgekomen)

Lucy,s pov
''neee....! NEEE!...NEEE'' ik word ruw wakker door een droom en met mijn ogen breek ik een vaas in honderd stukjes. Ik ren uit mijn bed en vlieg de vijver in.Als ik boven kom kijk ik naar iemand die me aankijkt ''wie ben jij..?'' vraag ik dan en klim op de kant. ''Mijn naam is Deidara'' Deidara lachde vriendelijk naar me en hielp me zelfs. ''leuke oren!'',Ik werd rood en antwoordde ''het zijn geen oren maar Horens..'' Deidara lachde en antwoordde ''Agjaa bijna hetzelfde, niet dan?''. Ik werd rood en ineens trok hij me mee ''hee'' riep ik uit. Ik werd boven op een grote vogel gekwakt en Deidara ging voorop zitten ''ik moet je iets laten zien'' zei hij...

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • TrickyPossum

    lezenlezenlezen

    1 decennium geleden
  • Hazelx

    MEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Mizuki

    Best awesome, snel verder lezenn x

    1 decennium geleden
  • galatarayli

    verdeeer(A)

    1 decennium geleden
  • TheOriginal

    yupe in story mode ik ben er nog niet mee verder ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?