Op wat voor type jongen val jij?

Ben je in de war? weetje nou niet of je op die sporty hunk valt of op die schattige nerd, doe dan deze quiz en kom erachter. (flower)

Mogelijke uitkomsten

Sporty hunk (29 x uitgekomen)

Jij houdt van jongens die fit zijn. Het liefste sta jij heel de dag aan de kant van het veld te kijken hoe jou vriendje een goal maakt. Ook is het type waar jij op valt erg populair, en heel erg gewilt bij de andere meisjes.

Computer guy (22 x uitgekomen)

Jij gaat voor de man met de carrière. De jongen waar jij op valt zal je zeker wel aandacht geven, maar hij zal ook veel op reis zijn voor zijn baan. Hij is erg slim en eerlijk. Zelf ben je ook best wel serieus.

Lieve muzikant (16 x uitgekomen)

Als een hunk een akkoord op een gitaar speelt ben jij al verkocht. Jij houdt van lieve typetjes. Het lieft wil jij heel de dag in de watten worden gelegd. Maar uiterlijk speelt bij jou ook een grote rol.

Lekkerding (24 x uitgekomen)

Jij gaat voor lekker! Bij jou moet een jongen lief, spontaan, meelevend en vooral niet arrogant zijn. Als een jongen zich in iemand kan inleven is hij de PERFECTE jongen voor jou! Maar uiterlijk speelt ook een rol. En zeg nou zelf, wie kan die lieve bruine oogjes van justin bieber weerstaan?

Normal boy (11 x uitgekomen)

Jij gaat voor lief en simpel. De ware hoeft voor jou niet perfect te zijn. Als hij maar lief is, is hij voor jou al perfect. Uiterlijk maakt jou niet zoveel uit (maar hij moet wel verzorgt zijn), en innerlijk is gewoon het belangrijkste voor jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Fennec

    sporty hunk xD

    1 decennium geleden
  • aapjj

    lekkerdinggggggggg(H)(H)(H)

    p.s. die jongen/man bij computer guy: hij is een turk en hij is een muzikant!!

    1 decennium geleden
  • manonMalfoy

    lieve muzikant jammie!!!!

    1 decennium geleden
  • WizardsYo

    Muzikant xD

    1 decennium geleden
  • Amay95

    Normal boy --> idd ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?