Welk instrument past bij jou?

Niet iedereen is even muzikaal, maar iedereen kan het worden. Doe snel de test en kijk welk instrument het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Gitaar (1 x uitgekomen)

Een gitaar past het beste bij jou. Je kan hem overal mee naartoe nemen en lekker vrolijke muziek maken. Je houd namelijk niet van klassiek...

Viool (1 x uitgekomen)

Een viool past het best bij jou. Je hebt een strijkstok en hoeft daarom de snaren niet met je vingers aan te raken. Hij is klein en handig, en is er in allerlei kleuren, soorten en maten.

Piano (4 x uitgekomen)

Piano past het best bij jou. Je houd van een instrument dat vast staat en groot is, en waar je alleen je handen voor nodig hebt. Als je naar les of iets gaat hoef je alleen maar je boeken mee te nemen en klaar!

Trompet (9 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is trompet. Het is lekker hard zodat iedereen het kan horen en je kan het makkelijk meenemen. Veel succes met oefenen!

Klarinet (0 x uitgekomen)

Jij kan klarinet gaan spelen! Gemakkelijk mee te nemen en nog mooi ook! Je moet wel goed oefenen maar dan heb je ook wat!

Dwarsfluit (2 x uitgekomen)

De dwarsfluit: gemakkelijk mee te nemen en je hebt geen hele sterke adem nodig om er toch op te blazen. Mooi en klein, met een hoge toon.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?