Welke Akatsuki Member is het beste een team maatje for you?[ Only Girls]

zie titel, genoeg info denk ik:D

Mogelijke uitkomsten

Sasori (64 x uitgekomen)

Sasori past bij jou als beste team maatje. Jullie zijn beide creatief en houden van marionetten. een pop in elkaar maken, maken jullie met jullie fantasie. Sasori keert dode mensen om in marionetten, en het leuke eraan is dat ze al de Jutsu's en talenten hebben die ze al konden toen ze nog mensen waren. jij maakt de details af, wat scherpe naalden met gif in zijn buik die er even later uitschieten, is altijd handig voor in een marionet. Jullie vechten op een slimme manier. Sasori bestuurd de poppen en hij bestuurd ook gelijk jou met chakra touwtjes. Dus jullie zijn samen een super wapen. Sasori en jij zijn gewoon een perfecte Team!

Deidara (39 x uitgekomen)

Deidara past bij jou het best als team maatje. artistic draait het bij jullie om, kunst. Jullie teamwork is goed, Deidara kneed het klei en maakt de dieren, jij helpt mee met ze te laten te ontploffen. Jullie teamwork is vooral verrassend, hij zit in ene klei bom en Deidara laat die ontploffen. Jij kan er tegen want alleen de personen op Deidara na die buiten de klei bom zitten raken gewond. Als hij ontploft is spring jij eruit en valt de persoon/personen meteen aan, meestal zien ze dat te laat aankomen en dus is het gevecht al snel afgelopen. Samen verzinnen jullie nieuwe klei dingen, sterkere explosies en wat het meeste effect op personen zal hebben. Kortom, Art is a Bang!

Hidan (18 x uitgekomen)

Hidan past het beste bij jou als team maatje. Beide zijn jullie heel sadistisch, maar dat is niet erg wat dat samen vormen jullie een goed team. Volgens mij ben jij ook gewoon Jashinists. Het teamwork gaat heel ''Normaal'' voor jullie. Hidan en jij zorgen beide dat jullie het bloed van het slachtoffer een beetje innemen. Samen maken jullie met het bloed van jullie het Jashinsme teken op de grond. Samen veranderen jullie ook en worden jullie één met het slachtoffer. Dan kan het spel beginnen. Beide pakken jullie de spies en beginnen elkaar te steken, maar niet zonder lol. Jullie slachtoffer voelt alle pijn en jullie spelen gewoon een leuk spel. Expres raken jullie elkaar op de zwakheden van elkaar, maar jammer voor het slachtoffer voelt hij alle pijn. Jullie hebben the Fun, en de slachtoffer the pain.

Itachi (16 x uitgekomen)

Itachi past het beste bij jou als team maatje. Samen zijn jullie een goed team, van buiten zien jullie er hard en geen emotie achtig uit. Maar van binnen, zijn jullie toch zachtaardig en hebben toch redelijk een goed hart. Dus uiterlijk verteld niet alles. De teamwork gaat bij jullie snel. Itachi en jij zijn vooral snel, en goed in genjutsu. met Taijutsu zijn jullie ook goed, als Itachi de persoon een keer schopt en raakt, sta je hem bij en raak jij de slachtoffer van achter. Jullie brengen de persoon in verwarring door hem heel snel van alle kanten te shoppen en te slaan. En als dessert, brengt Itachi met zijn Sharingan het slachtoffer naar zijn wereld en martelt hem. Natuurlijk wil je hem helpen dus jij gaat ook naar die wereld door Itachi. Je helpt Itachi daar. Dat samen is een hele sterke teamwork kracht van jullie. Itachi past gewoon perfect bij je.

Konan (0 x uitgekomen)

Konan best het beste bij jou als Team maatje. Een vrouwelijk team maatje vind je fijner dan een mannelijke. Samen vinden jullie origami heel leuk. Jij maakt de ontwerpen, dus zeg maar waar Konan nog meer kan doen om in te veranderen en dan als aanval te gebruiken. Je helpt haar in gevechten door de persoon met Taijutsu gewond te laten raken, en dan smijt je nog miljoenen papiertjes naar haar toe. Ze neemt dat in zich op en de aanvallen worden pijnlijker en sterker. Samen bedenken jullie meer origami aanvallen die Konan kan doen. Gewoon perfecte team dus.

Kakuzu (7 x uitgekomen)

Kakuzu is voor jou het beste Team maatje. Met Kakuzu's tentakels en jou kracht is het gewoon perfect. En beide hebben jullie vooral een ding gemeen, Love for Money. Geld daar draait het leven om, als een persoon gezocht is en de vinder(s) krijgen daar veel geld voor, gaan jullie meteen opzoek daar die persoon. Jullie teamwork is een slimme techniek. Kakuzu kan snel met zijn tentakels dingen grijpen of raken. Jou kracht helpt hem daarbij. Kakuzu tentakels tillen jou op en brengen je snel naar het slachtoffer. Je raakt eht slachtoffer snel op plekken van zijn lichaam, en vooral met veel kracht. Binnen no time licht het slachtoffer dood op de grond of bewusteloos. Perfecte maatjes zijn jullie.

Tobi (13 x uitgekomen)

Tobi is voor jou het beste team maatje. Beide kunnen jullie heel hyperactief zijn, maar af en toe moet jij de leiding nemen om te voorkomen dat het niet verkeerd gaat. Jullie Teamwork zit hem vooral in de spullen die om je heen zijn. Dus als jullie net in een eettentje rijst ballen aan het eten zijn. Dan kan het slachtoffer erop rekenen dat hij bekogelt word door dat. Maar het gekke eraan is, je weet wie achter dat masker zit, maar de persoon daarachter is heel serieus. Dus, alle ongelukken die er gebeurd zijn konden voorkomen worden als de hyperactieve Tobi gewoon rustig deed. Maarja, voor jullie twee is het leven een feest.

Zetsu (5 x uitgekomen)

Jij en Zetsu zijn een goed team. Jullie werken wel anders dan de rest. Jullie vangen geen bijuu's, maar jullie rol is Bewaker en Spion zijn. Beide houden jullie van planten en dieren, jij kan verschillende jutsu's die met de natuur te maken hebben. Zetsu bespioneerd de mensen en vertel het nieuws via gedachtes tegen jou. En jij doet de rest, jij vecht tegen de persoon en vangt hem, waarschijnlijk moeten jullie hem dan ook vermoorden en Zetsu eet hem dan ook op. Maar de Communicatie tussen Zetsu en jou is gewoon perfect.

Kisame (2 x uitgekomen)

Kisame en jij zijn een goed team. Jullie twee zijn een goed team, vooral op het water. Kisame kan geweldig goed zwemmen en jij zit op zijn rug. Jij let goed op gevaar, dat is heel handig want jullie kunnen dan snel reageren. Op het land is de zwaard ''Samehada'' van Kisame heel handig samen met jou tuurlijk weer. Jij gaat op zijn zwaard zitten en hij draait rondjes. Als hij hard genoeg draait laat hij zijn zwaard los en als een boemerang vliegen je rond. Je kunt misschien wel 30 min. op dat zwaard rondzweven en mensen raken. Als alle mensen neer zijn vlieg je weer terug en spring je van zijn zwaard of. Dus, dat zwaard van Kisame is heel handig, maar de teamwork blijft het belangrijkste.

Pain (8 x uitgekomen)

Pain en jij zijn een perfect team. Alleen jullie hebben ander werk, jullie werk is de Aka Members opdrachten geven,documenten invullen en leider spelen. De teamwork hieraan is dat jullie altijd super snel met je werk klaar zijn. Jij vult de documenten in, dat heb jij zo gedaan want je hoeft amper te lezen en je vult het al in. Pain die kijkt de dag al daarvoor welke missies de members de volgende dag moeten doen. Zo werken jullie al vooruit, dat valt ook onder teamwork.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • sidrah

    Itachi :D(H)(H)

    1 decennium geleden
  • hidan178

    hidan,
    ik ben niet sadistisch

    1 decennium geleden
  • SlenderDemon

    Jippie Deidei(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(K)

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    Sasori-kun :D

    1 decennium geleden
  • Hazelx

    Itachi (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?