Wat is jou unieke kracht?

Iedereen heeft ergens een unieke kracht in zichzelf verborgen..

Mogelijke uitkomsten

Puurheid (41 x uitgekomen)

Jij bent erg puur van geest, je bent best angstig voor de wereld maar overal waar jij komt lijkt de sfeer te veranderen. Je bent heel vriendelijk en rechtvaardig en word vaak gekwetst, maar jij weet dat wij het verschil in deze wereld kunnen maken

Strijdlustigheid (16 x uitgekomen)

Jij bent erg strijdlustig, je zit vol kracht en moed en kan de hele wereld aan. Je laat je niet zomaar op je kop zitten. Mensen vinden al snel dat je te 'sterk' overkomt maar je weet goed hoe je hun respect moet afdwingen

Magie (24 x uitgekomen)

Je kan het misschien zelf nog niet weten, maar jij hebt waarschijnlijk een geweldige aanleg voor magie het staat geschreven in je ziel! Je bent bijzonder en soms best misterieus, niet veel mensen weten hoe je echt in elkaar zit.

Vrolijkheid (30 x uitgekomen)

Je zult denken: Is dat een kracht? Ja dat is het, veel mensen kunnen vrolijk zijn maar alleen jij kan elke omgeving om je heen laten stralen, alle chaggereinige mensen vervagen langzaam als jij in de buurt komt, al vinden sommige mensen jou irritant, jij hebt een uniek talent.

Temperaturen (38 x uitgekomen)

jij hebt een heel unieke kracht! Ik weet niet of je het weet maar..jij kan opbotsen tegen elke temperatuur! Kou warme het maakt je allemaal niks uit je past je vrij snel aan! Laat de zomer/herfst/winter/lente maar komen!

Duisternis (22 x uitgekomen)

Jij bent elegant en niet erg opvallend, je bent niet bang in het donker en hebt goede nachtogen, kortom je geniet van het nachtleven. Je hebt de kracht van duisternis ergens diep in je verborgen en dat moet je niet zien als een slecht iets! Duisternis is iets moois en betoverends!

Kwaad (9 x uitgekomen)

Jij hebt de kracht van het kwaad in je, misschien is het nog niet begonnen te ontwikkelen en als wel..heb je niet veel medelijden met je mede mens, je bent gemeen maar je kan er niks aan doen.. je bent vast vreselijk gebroken van binnen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

  • lovejapan

    kwaad

    1 decennium geleden
  • Ashy

    Puurheid ^^

    1 decennium geleden
  • Frankenstein

    Temperaturen.

    1 decennium geleden
  • Anguli

    Mahou! (magie) :33

    1 decennium geleden
  • greendayy

    magie

    het klopt niemand weet hoe ik in mekaar zit

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?