Welke rol heb jij in alearth? (mijn verhaal)

gewoon omdat ik me verveel ook al kennen jullie alearth niet ofzo maar..er staat ook in wat voor soort verhaal personage je bent.

Mogelijke uitkomsten

De beste vriendin van Laynie (4 x uitgekomen)

Jij zou de beste vriendin van Laynie zijn.
Je bent lief, verlegen, aardig maar je kan dapper zijn als het echt moet.

Jou verhaal:
Jij zat met Laynie op de basisschool en toen ze op een dag weg was barste jij in tranen uit..je was eenzaam en werd onzeker. Op een dag hoorde je dat Laynie op aarde is en loopt weg van huis om haar te bezoeken..jullie worden herenigt en samen brengen jullie vrede!

Een pschygotische gevangene van Dai (5 x uitgekomen)

Jij was een heel onschuldig persoon..tot Dai je vond, je was op dat moment in gevaar..je werd achtervolgd door een bende omdat je gepest werd..dai redde je en nam je mee naar zijn kasteel waar je zijn slaaf werd..je werd helemaal gek en draaide door tot een giga moordenaar..

De reincarnatie van Elvy's moeder (9 x uitgekomen)

Jaren geleden ben je overleden...maar wat mensen niet wisten is dat je een soort gavens hebt..alle gavens kwamen tot een in je lichaam en je reincarneerde als een uranuseens meisje..niemand weet dat je ooit de koningin was..je bent mysterieus, vrolijk en actief.

De beroemde ster (4 x uitgekomen)

Je bent mega beroemd! Alle spotlights zijn op jou gericht! En je hebt tons met fans..onderanderen de prinses van saturnus, op een dag ontmoet je haar en ze zegt dat haar naam Hisano is, je merkt meteen haar passie voor muziek op en laat haar eens een lied zingen..je ondekt haar talent en maakt haar mega beroemd..jullie worden het beroemde sterren duo!

Het meisje dat ijsjes verkoopt op het strand. (1 x uitgekomen)

Ijsjes verkopen klinkt voor sommigen als een droom voor sommigen als een nachtmerrie..maar voor jou was het zeker een droom. Op een dag stond je ijsjes te verkopen aan het strand toen een meisje een aardbeien ijsje bestelde, je herkende haar meteen..de prinses van venus! Haar naam is Aya en al snel werden jullie beste vrienden..toen jullie ouder waren verhuisden jullie naar venus en jij kreeg je eigen kasteel, ontmoete de liefde van je leven toen je een lamp aan het verwisselen was in je kasteel, en leefde nog lang en gelukkig!

De neptuniaanse kranten bezorger (17 x uitgekomen)

Je leven was altijd al saai..het enige wat je doet is elke dag kranten bezorgen..op een dag moet je een bijzondere krant bezorgen bij een groot kasteel. Je belt aan en de zalen openen zich..je realiseert je dat je in het kasteel van de koning bent. Je bezorgd de krant en de koning leest het, er staat een bericht in over zijn zoon! Dat die veilig is! De koning is je zo dankbaar dat jij vanaf nu een van zijn lakeien bent.

Een mens dat alles bekijkt (3 x uitgekomen)

Jij bent een doorsnee persoon dat op een dag stuit op een nogal rare school..meteen word je naar binnen getrokken en mag er niet meer uit! Je word gedwongen op de school te blijven! Je komt er snel achter dat het een bijzondere school is..voor wezens die niet menselijk zijn!

De echtgenoot van de directrice (2 x uitgekomen)

Laten we zeggen..jij bent...vaag

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • LovendLaugh

    Reincarnatie van elvy's moeder xD

    1 decennium geleden
  • chica362

    Het meisje dat ijsjes verkoopt op het strand.

    1 decennium geleden
  • Hyunnie

    Hellyeah, ik ben koel.
    -doetmassamoord-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?