Wie van alearth is je droom partner?

Ja wie o wie XD alearth is mijn verhaal maarja doe hem ook als je wil weten hoe je droompartner is

Mogelijke uitkomsten

Laynie (13 x uitgekomen)

Jou idiale vriendin is Laynie. Jij zoekt een lief iemand met een groot hart die er is voor haar vrienden. Ja je moet strijden tegen haar onzekerdheid en angsten, maar je staat altijd voor haar klaar en beschermt haar tegen elk gevaar.

Elvy (1 x uitgekomen)

Jij hebt Elvy. Je houd van mensen die het leven niet zo serieus nemen en lol willen maken. Het maakt je niet uit dat ze hyperactief is want haar kinderlijke speelse karakter vind je juist schattig. Je bent er altijd voor haar en steunt haar dromen, hoe maf ze ook zijn.

Hisano (2 x uitgekomen)

Jij hebt Hisano. Belangrijkste voor jou is pit en energie, wat Hisano heeft. Ze is erg koppig en bazig maar dat waardeer je juist aan haar, en natuurlijk haar artistieke kant. Jij en Hisano zullen geen lovey dovey koppel zijn, maar wel een diepe liefdes band hebben.

Hoshi (1 x uitgekomen)

You got Hoshi. Jij valt op de stille verantwoordelijke types. Types die hard to get zijn en waar je voor moet werken de zachte kant te onthullen, zou het je lukken?

Aya (3 x uitgekomen)

Jij hebt Aya, jij houd van de schattige verlegen types. Je bloost als zij bloost en smelt door elk klein glimlachje, aww

Yoshi (24 x uitgekomen)

Jij hebt Yoshi! Je droomt van een vriendje die heel veel om je geeft, voor altijd steund en beschermt tegen elk gevaar! Iemand die je kan troosten als je bang bent. En met Yoshi kan je alles aan

Kano (1 x uitgekomen)

Jij hebt Kano. Je droomd van een vriendelijke en loyale partner die ook wel houd van wat lol maken. Je houd er niet van als die te serieus is. Kano en jij zullen uren lol beleven aan het eten van cake

Nyoko (0 x uitgekomen)

Jij hebt Nyoko. Jij bent degene die haar lieve en zoete karakter kan zien onder de schrammen. Je weet ook dat ze een sterke persoonlijkheid heeft, maar gewoon erg gekwetst is. Maar jij staat klaar voor haar, altijd

Dai (3 x uitgekomen)

Jij hebt Dai. Jij houd van duistere onbegrepen jongens, Dai is dan wel de kwade prins van mars die alles wil verwoesten. En jij lijkt de enige te zijn die hem begrijpt en ziet dat die diep van binnen niet echt zo kwaad is als die lijkt.

Kuro (0 x uitgekomen)

Jij hebt Kuro. Jij valt op de stille types. Kuro zegt dan wel niet veel maar je weet dat die veel om je geeft. Hij is ook erg slim en dat waardeer je ook.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?