Wie ben jij uit Gooische Vrouwen?

Al is hij al een paar maanden van de buis, de geweldige Gooische tv-serie Gooische Vrouwen is nog steeds niet helemaal uit ons geheugen. Welke vrouw ben jij uit serie? De praktische, maar koude Claire? Of moeder-figuur en gezellige Willemijn? Of toch nieuweling Roelien? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Claire van Kampen (133 x uitgekomen)

Jij lijkt op de zakelijke maar koude Claire van Kampen. Het liefst heb je alles op orde, en heb je niets om je zorgen over te maken. Toch voldoet je leven niet aan die eisen, en dan zit je er toch flink doorheen. Gelukkig heb je altijd nog je vriendinnen waar je veel van houdt, en laat je dat niet altijd merken.

Anouk Verschuur (27 x uitgekomen)

Jij lijkt op de zelfverzekerde Anouk. Je bent absoluut een mannengek, maar je houdt ook veel van je vriendinnen. Wanneer een vriendje hebt, wat ook wel vaak gebeurt, ga je compleet voor hem, wat er ook gebeurt. En wanneer het weer uit is, blijf je toch vrolijk.

Willemijn Lodewijkx (34 x uitgekomen)

Jij bent de bezorgde maar lieve moeder-figuur Willemijn Lodewijkx. Je bent niet veel met je uiterlijk bezig, maar toch kun je ook wel onzeker zijn over wat anders dan je moederlijke kunsten. Je figuur bijvoorbeeld. Toch ben je tevreden met je lijf, en ook ben je er trots op. Je houdt ervan om anderen te helpen, en doet dat dan ook waar dat nodig is.

Cheryl Morero (15 x uitgekomen)

Jij lijkt op de volksvrouw Cheryl Morero. Je houdt van glamour and glitter, maar toch kun je met twee benen op de grond staan. Het liefst ben je de hele dag met je vriendinnen, want daar kun je je steun altijd uithalen. Ook kan je prima alleen zijn, en je hebt altijd wel wat op te merken aan je vriendje. Toch blijf je sterk, en houd je van iedereen die je lief hebt.

Roelien Grootheeze (16 x uitgekomen)

Jij bent de onzekere Roelen Grootheeze. Je wilt het graag goed doen voor de mensen in je omgeving, maar toch kan je soms ook boos worden op diezelfde mensen. Je bent trots op je passie voor de natuur, en vindt het ook best om er een keer minder leuk uit te zien. Je vindt het alleen fijn om te weten dat mensen er voor je zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Animal2

    Roelien ;)

    1 decennium geleden
  • JePrincess

    Cheryl xd.

    1 decennium geleden
  • BeProud

    claire

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Ik ben Willemijn:D

    1 decennium geleden
  • AncaRamona

    Claire van Kampen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?