Watvoor soort ijs ben jij?

Natuurlijk heeft iedereen zo zijn eigen smaak, maar watvoor soort ijs ben jij? Heb je een zachtaardig karakter, net als een softijsje? Of ben je meer van de zoete smaak, maar ben je soms wat hard, zoals waterijs? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Softijs (68 x uitgekomen)

Jij bent verlegen en lief, en je bent dus te vergelijken met een softijsje. Het liefst maak je het iedereen naar de zin, maar zelf wil je ook niet achterblijven. Soms kun je jezelf ook weleens lekker verwennen, en anderen vergeten.

Schepijs (7 x uitgekomen)

Jij bent stoer en zelfverzekerd, maar toch heb een een hart van goud. Je bent vaak one of the guys, maar als het puntje bij paaltje komt, ga je toch liever voor de meiden. Je houdt er, naast die stoere kant, ook van om lekker meisjesachtig te zijn. Je hebt jezelf dus goed verdeeld.

Sorbet (6 x uitgekomen)

Het liefst ga je voor het meeste chique en de meeste luxe. Hoe groter, hoe beter. Jij bent een beetje verwend, maar ook aardig en behulpzaam naar iedereen toe. Het liefst hang je de hele dag op het strand, met die heerlijk sorbet, natuurlijk.

Waterijs (11 x uitgekomen)

Jij hebt veel doorzettingsvermogen, en dat maakt je soms weleens hard. Toch heb je een klein hartje, en je houdt veel van de mensen die je dierbaar zijn. Een waterijs is je dan ook op het lijf geschreven. Zoet, maar hard.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • AlicexNine

    softijs ^^

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Schepijs =)

    1 decennium geleden
  • 0love0you0

    Schepijs:D

    1 decennium geleden
  • BeProud

    softijs

    1 decennium geleden
  • Nietsmismee

    softijs leuke quizxD
    maar van die verslaaf makende tv series ken ik alleen csi en dat kijk ik al nooit :'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?