Wie is jouw ideale jongen uit Gossip Girl?

Jongens. Je houdt van ze of je haat ze. Als we in Manhattan zouden wonen, zouden we vast voor het eerste gaan. Maar wie is jouw droomjongen uit Gossip Girl? De lieve en gevoelige Dan Humprey, of de bijna perfecte Nate Archibald? Test het.

Mogelijke uitkomsten

Nate Archibald (17 x uitgekomen)

Jouw droomjongen is de verwende, maar lieve en zorgzame jongen Nate Archibald. Je houdt van een jongen die zelfverzekerd is, maar toch op de rottigste momenten nog kan twijfelen aan zichzelf. Hij houdt ervan om te feesten, en ja, hij ontvangt met liefde de aandacht van andere meiden. Watch out!

Dan Humprey (24 x uitgekomen)

Jij gaat je hart verliezen aan de slimme, en een beetje stuntelige Dan Humprey. Hij is zorgzaam naar zijn vrienden en familie toe, en heeft heeft humor. Ook bezit hij over een stel hard werkende hersenen. Dan gaat graag voor het uiterste, en haalt alles uit zichzelf. Qua school dan. Als het om liefde gaat, heeft deze jongen nog heel wat te leren. Maar dat is misschien juist een reden dat je voor zo'n gevoelige en lieve jongen valt.

Chuck Bass (23 x uitgekomen)

Ondanks hij een stoer en koud imago heeft, schuilt er onder Chuck Bass een gevoelige en onzekere jongen. Omdat deze jongen het niet altijd even gemakkelijk heeft gehad, kan hij wel wat extra steun gebruiken. En wie kan dat beter geven dan zijn upcoming girlfriend, jij?!

Eric van der Woodsen (26 x uitgekomen)

Om te beginnen zou ik je moeten teleurstellen; de lieve en zachtaardige Eric van der Woodsen is een tijdje geleden uit de kast gekomen. Geen schijn van kans dus, maar dromen kan altijd. Eric, de zus van Serena, heeft een aardig karakter.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • marie7klaver

    chuck bass:)

    9 jaar geleden
  • KarmaHawkins

    Nate:9~

    1 decennium geleden
  • Cinnabun

    Eric :Y)

    1 decennium geleden
  • Bark

    Nate Archibald:D hij is best wel leuk(flower)

    1 decennium geleden
  • bfmvred

    eric

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?