welk harry potter personage ben jij?

Heb je altijd al willen weten welk harry potter personage je bent. dan is dit nu je kans. doe de test en zie wat je bent.
ik weet dat er al veel van deze quizen zijn maar hier zijn er 48 uitkomsten

Mogelijke uitkomsten

harry potter (4465 x uitgekomen)

JIj bent harry potter. Je bent dapper en je probeert je vrienden altijd te beschermen. ook ben je erg eigenwijs en wordt je snel boos. Je beste vrienden zijn ron en hermelien. Je grootste wens is een door snee jongen te zijn maar je moet de wereld van voldemort redden.

Hermelien griffel (914 x uitgekomen)

Jij bent hermelien je bent heel slim haalt overal hoge cijfers voor maar je probeert ook je vrienden te helpen omdat je overal raad op weet. je bent een lief persoon, een beetje verlegen maar vooral eigenwijs. Probeer iets meer naar andere mensen te luisteren

Ron wemel (266 x uitgekomen)

Jij bent ron de beste vriend van harry. je staat vaak in de schaduw van je familie en vrienden omdat je wat klungelig bent. Als het er op aan komt ben je moedig en heb je veel geluk waardoor het vaak goed afloopt

Ginny wemel (923 x uitgekomen)

Jij bent ginny wemel je hebt al van af dat je harry voor het eerst zag een oogje op hem. je bent aardig populair en houd van kletsen met je vrienden. je bnet slim goed in zwerkbal.

fred of george. (552 x uitgekomen)

Jij bent fred of george(aangezien ze heel erg op elkaar lijken)je haalt altijd grappen uit en bent vast de lolligste van de klas. iedereen vindt je aardig en je hebt veel zelfvertrouwen.

Marcel Lubbermans (55 x uitgekomen)

JIj bent Marcel Lubbermans. jij bent het buitenbeentje. ook jij houd veel van planten en bent moedig ook al weet je dit mischien nog niet. Je kwam er pas laat achter dat je toverkrachten had en bent niet zo slim maar een goed vriend

Cho Chang (138 x uitgekomen)

Jij bent Cho CHang. de vormalige vrindin van carlo en harry. je vindt het leuk om met vrindinnen te kletsen maar je houd ook van zwerkbal. je uit je gevoelens makkelijk aan vrienden maar ook best verlegen.

Loena Leeflang (123 x uitgekomen)

Jij bent loena leeflang. je bent anders dan de rest je kleding is erg kleurig en vrolijk. je gelooft in dingen die niet bestaan maar je bent ook erg moedig en slim en wilt graag vrienden hebben.

Kasper Krauwel (21 x uitgekomen)

Jij bent Kasper Krauwel. jij bnet helemaal fan van harry en probeert altijd foto's van hem te maken. je bent klein druk en schatig.

carlo kannewasser (54 x uitgekomen)

JIj bent carlo kannewasser. mensen zien jouw als een echte held. je bent dapper en slim. mijsjes vallen snel voor jou ook al ben je een beetje verlegen. je houd van sport en je ouders zijn helemaal vol van jou.

Percy wemel (55 x uitgekomen)

Jij bent percy wemel. JIj ilt minister van toverkunst worden en hebt daar heel veel voor over. je bnet slim wilt hoge cijfers halen en je leven bestaan uit werken dit gaat zelfs voor je familie en vrienden.

Korzel en Kwast (30 x uitgekomen)

JIj bent kozel of kwast(wat dit zijn ook bijna de zelfde types) je houd van luieren en eten. en je knapt de klusjes van andere op. je bnet dommig en ander denken voor jou.

Draco Malfidius (181 x uitgekomen)

JIJ bent Draco Malfidius. de vijand van harry. je vrienden korzel en kwast doen alles voor je en zijn een soort slaafjes. je vader si een dooddoener en je hebt zlef heel wat trekjes geerft.

Madame Mallemour (11 x uitgekomen)

JIJ bent Madame Mallemour. je hebt reuzenbloed maar je schaamt je je hiervoor. je bent heel damesachtig maar je bent ook heel moedig en hebt lef. je voelt je aangetrokken tot hagrid. en je leid een school in frankrijk.

Fleur de la cour (84 x uitgekomen)

JIJ bent Fleur. iedereen vindt je knap en de jongens vallen met bosjes voor je. ook ben je slim en dapper. je hebt veel vrienden en een leuke familie.

Igor Karkarov (8 x uitgekomen)

JIJ bent Igor. je bent de leider van een school in rusland. waar je je leerling streng en in de kou onderwijst. je bent een dooddoener die voldemort heeft verlaten. je bent schangerijnig en probeert beter te worden van andere.

Victor Krum (23 x uitgekomen)

JIJ bent victor. je bnet een zwerkbal held. je zit op klamfels en wordt daar vorgetrokken omdat je een ster bent. je valt op hermelien houd van sporten en bent eigelijk heel verlegen.

Voldemort (1018 x uitgekomen)

JIJ bent voldemort. je bent bijna niet meer menselijk je geniet van moorden en je kent geen liefde. je probeert de macht van de wereld te veroveren en niet boedzuivere tovernaars uit te roeien.

Wormstaart (4 x uitgekomen)

JIJ bent wormstaart. de verader je hebt altijd in de schaduw van sirius en james gestaan en kwam later in aanraking met de duistere kant. jij was de gene die james en lily veraden had. je bent te vinden op de plek die jou het meeste bied.

Bellatrix van detta (50 x uitgekomen)

JIJ bent bellatrix van detta. je bent een medogeloos mens dat van martelen geniet. je wilt graag dat voldemort je mag.

Lucius malfides (52 x uitgekomen)

JIJ bent lucius. je probeert je heel goed voor te doen om je iegen hagje te redden als het mis gaat. je bent een dooddoener die rijk is en een grote vooraad duistere spullen heeft.

Narcissa (5 x uitgekomen)

JIJ bent Narcissa de vrouw van lucius je bent een statige vrouw die weet wat ze wil. ook jij nijgt naar het slechte niet omdat je martelt of een dooddoener bent maar omdat je andere mensen als minderwaardig beschouwt en ze zo behandelt.

Herman duffeling (7 x uitgekomen)

Jij bent herman je werk en je status zijn het belangrijkst. je doet alles om je status te behouden. je bent snel boos en eet te veel.

Putunia duffeling (6 x uitgekomen)

Jij bent putunia je probeert alles goed schoon en netjes te houden en de perfecte huisvrouw te spelen. ook jij vindt status heel belangrijk. dirk vindt je geweldig en hij kan in jouw ogen niks verkeert doen.

Dirk duffeling (37 x uitgekomen)

Jij bent dirk duffeling. je eet heel veel en bent heel dik ook hou je van boksen en pest je iedereen je bent een echt moederskindje en je krijgt alles wat je wilt.

Rita pulpers (31 x uitgekomen)

JIJ bent rita pulpers. je roddlet over iedereen en probeert uit elk klein dingetje een groot verhaal te halen ook al gaat dit ten koste van anderen. je bent sluw doortrapt maar ook slim.

Meneer wemel (17 x uitgekomen)

JIJ bent arthur. je hebt een zwak voor dreuzels en vindt alles wat zij doen interesant. je hebt een baan die slecht betaalt omdat je dat werk gewoon leuk vindt. je beschermt je vrienden en je houd van je familie.

Molly wemel (64 x uitgekomen)

JIJ bent molly. Jij vindt je familie heel belangrijk en doet hier alles voor. je bent de zorgzame moeder die streng kan optreden als je niet luistert.

jammerende jenny (16 x uitgekomen)

JIj bent jammerende jenny je zit altijd op de wc te huilen om je dood. je bent erg emotioneel en een beetje een nurd.

Haast onthoofde henk. (5 x uitgekomen)

JIJ bent henk. je bent net niet onthoofd en dat vindt je jammer omdat je nu niet bij de onthoofde ridders kan horen. je houd van een paartje en je zou graag een keer echt voedsel willen eten.

Hagrid (864 x uitgekomen)

JIJ bent Hagrid. je bent groot en breet omdat je reuzen bloed bezit. je ziet grote gevaarlijke beesten als lieven katjes. en je grootste wens is een draak grootbrengen. je hebt een zwak voor harry en bent zeer emotioneel.

Perkamentus (993 x uitgekomen)

Jij bent perkamentus. je bent een wijs persoon die wel van een grapje houd. Je hebt in je verleden ook een paar misstapen gemaakt maar die heb je ruimschoots goed gemaakt. veel mensen vragen bij jou om raad en je weet altijd een oplossing

Remus lupos (396 x uitgekomen)

JIJ bent remus lupos. je bent een weerwolf en daarom vindt je je zelfminderwaardig. je bent goed in luisteren en houd van exsotische dieren. je kan het met veel mensen goed vinden en bent bang dat ze ontdekken dat je een weerwolf bent.

severus sneep (90 x uitgekomen)

Jij bent sneep. je maakt mensen bang en bent streng. Iedereen denkt dat je een dooddoener bent maar eigelijk werk je aan de goede kant om je geliefde te wreken. je hebt een hekel aan hary potter omdat hij jou aan james moet denken die jou jaren heeft gepest

Professor anderling (8 x uitgekomen)

JIJ bent professor anderling. je bent een moedig betrouwbaar persoon. je bent strak en streng maar ook rechtvaardig mensen kunnen een geheim aan jouw kwijt en dan ook nog een goed antwoordt krijgen.

Professor krinkel (7 x uitgekomen)

Jij bent professor krinkel. Je werdt bezeten door voldemort en je overleefde het niet toen hij uit je lichaam verdeen. Je bent iemand die veel van reizen houd en altijd een tulband draagt.

Professor omber (29 x uitgekomen)

Jij bnet omber. je houd van rols en katjes je doet je poeslief voor maar eigelijk bne je een kreng. je kan er niet tegen dat ander mensen niet naar je luisteren en je wilt altijd je gelijk.

professor zwamdrift (44 x uitgekomen)

JIJ bent professor zwamdrift. je ziet in alles voortekenen maar je hebt maar 2x een echte voorspelling gedaan. je bent een zweverig verstrooid type dat erg emotioneel kan reageren.

Professor smalhart (15 x uitgekomen)

JIJ bent professor smalhart. je vindt je zelf geweldig en je denkt dat iedereen jou ook geweldig vindt. je bent eidel listig en gebruikt ander voor jouw roem.

Professor stronk (9 x uitgekomen)

Jij bent professor stronk. Jij bent een gezellig persoon die graag planten verzorgt. Je weet hier ook veel van af.

Dwaaloog dolleman (14 x uitgekomen)

Jij bent dwaaloog dolleman. Je ziet overal gevaar en bent altijd op je hoeden. Je bent moedig maar ook een beetje grof. Je probeert de wereld te bevrijden van alle slechten mensen op welke manier dan ook.

Nymphadora tops (294 x uitgekomen)

Jij bent tops. Je kan alles van je lichaam veranderen en bent met lupos getrouwt. je bent een beetje klungelig maar ook heel garppig en moedig.

sirius zwart (114 x uitgekomen)

Jjij bent sirius. Je was de beste vriend van james potter en nu die van harry. Ondangs je familie ben jij een echte griffoendor. je bent niet bang om je zelf op te offeren om andere te beschermen.

Argus vilder (16 x uitgekomen)

jij bent vilder. samen met mevrouw norks patroejeer jij door de school om leerlingen die de wet overtreden te pakken. je wilt graag dat de lijfstraffen weer worden ingevoert. maar je betn lang niet zo gemeen als voldemort

Statistieken

Statistieken

Reageer (300)

  • amhahero

    l am hermione :D

    3 jaar geleden
  • Kay_042

    fred or george

    4 jaar geleden
  • RainbowPwrr

    Het klopt niet, hij zegt dat ik hagrid ben, ik ben een meisje:D

    5 jaar geleden
  • pattypark24

    Draco Malfoy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(H)(flower)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
    love him(H)(flower)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    5 jaar geleden
  • Podenco

    Ik ben Luna Lovegood

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?