Op welke acteur van harry potter lijk je?

Op wie van alle Harry potter actteurs lijk jij?

Mogelijke uitkomsten

Daniël Radcliffe (9 x uitgekomen)

Jij lijkt op Daniël,

Jij bent goed in het spelen van de uitverkorene, en bent meer een stil type. Je speelt je rol altijd wel erg goed, en bent nog heel jong.

Emma Watson (38 x uitgekomen)

Jij lijkt op Emma Watson,

Je bent goed in het spelen van bazige typetjes, je denkt dat je alles weet en meestal is dat ook zo!

Rupert Grint (2 x uitgekomen)

jij lijkt op Rupert Grint,

Je hebt nog in niet zoveel films gespeeld slechts 3 zoals Harry potter, Wild taget ( drank en drugs film) en Cherrybomb. Je kan wel verschillende rollen spelen en dat is uniek!

Helena Bonham Carter (8 x uitgekomen)

Jij lijkt Op helena Bonham Carter,

Je hebt in heel veel films gespeeld, vaak was het de rol van een slecht persoon die dicht bij de vijand van de hoofdpersoon staat. Daarom word je vaak gezien als cool persoon.

Ralph Fiennes (2 x uitgekomen)

Jij lijkt op Ralph Fiennes,

En dat is geen goed teken want je speelt meestal de slechte rollen, de vijand van de hoofdpersoon, Zolas Voldemort, en Hades.

Gary oldman (1 x uitgekomen)

jij lijkt op gary Oldman,


Dat is als je het mij vraagt het beste resultaat, hij kan alle rollen spelen, hij speelt daarom ook veel verschillende rollen.

Nathali Tena (0 x uitgekomen)

Jij lijkt op nathali Tena,


Ze speelt voornamelijk rollen, die coole personen zijn, maar ook wel grappige personen

David Thewlis (0 x uitgekomen)

Jij lijkt op david Thewlis,

Jij speelt voornamelijk rustige en aardige mensen, de rol speel je met verve.

Geraldine summervile (28 x uitgekomen)

Jij lijkt op Geraldine,

Jij speelt meestal onopvallende personen, meestal zijn ze al dood, maar wel speel je hele aardige figuren.

Adrian Rawlings (2 x uitgekomen)

Jij lijkt op Adrian,

Meestal speel jij de gemene types, daar ben jij heel goed in, meer je bent ook wel een hartelijk persoon.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • DieEneSaar

    Geraldine summervile en Emma Watson

    6 jaar geleden
  • Harrypotter_11

    Daniël en Rupert! Maar waar is Tom Felton (Draco Malfidus)?(Niet dat ik deze uitkomst wil hebben.)

    9 jaar geleden
  • Iritepiet1

    Geraldine Summerville..?
    :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

    9 jaar geleden
  • Philo

    EMMA!!!!!!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah) mijn zus heet emma:)

    1 decennium geleden
  • DirectionBby

    emma watson!!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?