Wat voor griekse god ben jij?

Ben jij Zeus of Aphrodite? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Zeus (44 x uitgekomen)

Jij bent dus overduidelijk Zeus, de oppergod van de goden. Jij bent een geboren leider en straalt gezag uit.

Aphrodite (63 x uitgekomen)

Jij hebt iedereen lief en zorgt voor iedereen, jij bent de godin van de liefde. Je kenmerken zijn de ram, de bok, de haas, de duif, de mus en de dolfijnen. Jij bent Aphrodite!

Mars (9 x uitgekomen)

Jij houdt van vechten en de baas spelen. Jou maakt het niks uit od je gewond of doodgaat (dat kan ook niet want je bent onsterfelijk) als je maar lekker een potje kan beuken! Je kenmerken zijn: de kerkuil, spechten, voornamelijk de gier, de wolf, het paard en de haan. Jij bent Ares!

Hades (8 x uitgekomen)

Hades is de god van de dood en heerser van de gelijknamige onderwereld of Schimmenrijk. Tevens is hij de god van de rijkdom en de kostbare metalen. Jij houdt je liever op de achtergrond maar als mensen niet anders kunnen dan jou te gehoorzamen ben je een genadeloze heerser. Je kenmerken zijn: de hoorn des overvloeds, de tweetand en Kerberos, de monsterlijke driekoppige hond die de toegang naar de Onderwereld bewaakt. Verder heeft Hades ook wel eens een zak met geld bij zich, want hij is de god van de rijkdom. Jij bent Hades!

Poseidon (43 x uitgekomen)

Jij bent een vredelievend persoon en besteedt veel aandacht aan het water. Poseidon is de god die heerst over de zee, de wateren en hun goden. Maar hij was ook een god van de paarden en aardbevingen, oppassen geblazen dus! Je kenmerken zijn het paard, hetzij omdat het evenals de golven van de zee huppelt, en tevens evenals deze draagt, ofwel omdat het, evenals de god zelf, behagen schept in de vochtige weiden, de den en de dolfijn. Jij bent Poseidon!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Barnes

    Zeus:Y)

    1 decennium geleden
  • LilsEvans

    Zeus(yeah)

    1 decennium geleden
  • Lisaxp

    Aphrodite

    1 decennium geleden
  • kuolema

    aphrodite ofzo :P

    1 decennium geleden
  • Aniek1994

    Aphrodite

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?