Wad voor meid ben jij? En op welk soort jongen val jij?

Zoek uit tussen een paar type's uit welke meid jij bent! Veel suc6!! ;)
--> Quiz!

Mogelijke uitkomsten

Stoer Type (1 x uitgekomen)

Jij bent geen watje, maar dat wil niet zeggen dat jij niet charmant bent! Jij wordt gezien als een coole en stoere meid. Als je een jongen leuk vind leg je emoties dan ook wat meer blood. Je hoeft niet bang te zijn om is lekker gevoelig te zijn.
Jij valt op jongens die durven, veel durven. Stel je ook niet te open op voor jongens die je pas kent. Maar stel je open als jullie elkaar al goed kennen en er misschien een relatie in zit. Jij vind jongens in een boxer übercool en die jongens met gten in hun broeken mogen er ook wel zijn! Zo'n stoere meid als jij durft toch een jonge mee uitvragen? ;)
Go for it girl!!

Prinses Type (14 x uitgekomen)

Oeps! Is je nagel gebroken? Jij bent een modequeen. Jongens houden niet zo van meisjes die hun haar belangrijker vinden dan hun eigen vriendje. Relatieveer, jongens houden van een natuurlijke look, geen reden om de jouwe voor te veranderen! Maar gewoon kleine details helpen wel. ;)
Make-up, daar kan jij waarschijnlijk niet zonder. Hoeft ook niet! Maak je voortaan op met wat lichtere kleuren, die bij je huid en kleren passen. Als je paars aan hebt moeten je ogen toch ook niet blond en blauw zien? Roze past perfect bij paars, of lichtblauw. ^^
De jongens waar jij op valt? Jij zoekt de perfecte jongen, die je nergens tegenkomt in de klas of zelfs niet op school. Jij vind dat ze vreselijk irritant zijn. Niet? Je bent niet de engige hoor. Maar je vindt het wel fijn dat je zoveel mannelijke aandacht krijgt, er zijn namelijk veel jongens die je achter je hebt. Of je die kan "gebruiken" voor een relatie moet je zelf uitmaken. Ik denk namelijk dat ze op je "vallen" voor jouw uiterlijk. En dat bijna niemand je echte jij kent..
Denk er aan, natuurlijke look!
Go for it girl! ;)

Verlegen Type (77 x uitgekomen)

Knipoogde die jongen juist naar jou?! Ja, dat deed hij! Wees niet zo verlegen, leg je open. Ik weet dat dat niet gemakkelijk is maar kom aan. Blijf je dromen over JB, TL, ..? Of ga je over naar het echte werk?! ;) En durf leuke kleren aantrekken! niet gewone kleren waar niemand je in ziet staan. Doe kleren aan die je echt leuk vind of het nu om fluo geel of om puur roze gaat, maakt niet uit! Vraag anders is advies van je vriendin die jij goed gekleed vind. En ja, die jongen die jij leuk vind daar weet je waarschijnlijk niks over..
De jongens waar jij op valt zijn meestal buiten berijk, kijk rond op de school of in je woonbuurt of je daar je nieuwe crush kunt vinden!
Go for it girl! You can do it! Yes, you can!!

Cool Type (26 x uitgekomen)

Zeg me niet dat jij geen (H) hebt. Zo koud en onverschillig, alleen maar mensen afbreken? Nee zo ben jij niet! Toon jezelf. Hoe je echt bent! Voel je je beter door mensen af te breken? Zij houden er alleen maar een gebroken ego aan over.. Zij hebben ook gevoelens. Jou gevoelens zijn voor iedereen een raadsel. Toon meer gevoel meid, je moet niet bang zijn dat vrienden je in de steek laten omdat je niet bent hoe zij willen dat je bent. Als "vrienden" je dan laten vallen, is dat spijtig genoeg beter. Het zijn geen echte vrienden.

Jongens waar jij op valt, zijn jongens die "bovenaan de ladder staan". De populaire jongens dus. Zei breken ook iedereen af niet? Dat is gewoon om op tevallen. Wil je zo laag staan als zij? Jij bent veel meer waard dan die stomme gasten. Zoek naar echte liefde, niet naar "kus, kus, ciao!". Ik weet dat je het kunt, vraag ook maar aan je echte vriendinnen. Die zullen je ieder moment steunen! ;)
Go for it girl! You can do it!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Laura12340

    Vallen op celebs?!? Kom op meiden, leef in de realiteit!

    9 jaar geleden
  • Sunnyrain

    verlegen... klopt soms wel een beetje :$

    1 decennium geleden
  • WildDreamer

    Verlegen type? Mwa, niet echt...

    1 decennium geleden
  • xoEbruHoran

    Verlegen,klopt ook nog!
    Ik droom dag & nacht van Taylor Lautner!
    Justin Bieber niet egt...
    maar wel van Logan Lerman...

    1 decennium geleden
  • TouyaRima

    gwahaha deze quiz klopt echt gewoon! ik heb(als enige tot nu toe) het stoere type:p
    is ook echt zo^^(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?