Wie ben jij van Battle Royale?

Japan, de nabije toekomst. Het land wordt geteisterd door een toename van jeugdcriminaliteit. Geweld op straat en op school neemt steeds extremere vormen aan. De overheid besluit een daad te stellen. Een klas van 42 scholieren wordt gedumpt op een afgelegen eiland voor de Battle Royale. De regels zijn simpel: vermoord elkaar.
Iedere leerling krijgt een willekeurig wapen, van pistolen tot pannendeksels. Uiteindelijk mag na 3 dagen maar 1 persoon overblijven. Als er nog meerdere kinderen over zijn, dan ontploffen alle halsbanden automatisch en dan is iedereen dood.

Mogelijke uitkomsten

Shuya Nanahara (17 x uitgekomen)

Shuya is erg emotioneel en vertrouwt mensen snel. Hij vrolijkt mensen op en is erg geliefd bij de kinderen uit zijn klas. Hij houd erg van gitaar spelen en wilt later dan ook rockster worden. Verder is hij erg goed in basketbal, honkbal en football. Shuya is een wees. Zijn moeder verliet hem en zijn vader pleegde zelfmoord. Zijn beste vriend is Nobu, maar hij geeft ook erg veel om Shinji en Hiroki. Tijdens de battle royale is hij er zeker van dat niemand mee zal spelen met het spel, en wilt hij het liefst met iedereen een team vormen zodat ze allemaal kunnen ontsnappen. Maar hij zal toch echt moeten inzien dat niet iedereen te vertrouwen is..

Noriko Nakagawa (2 x uitgekomen)

Noriko word erg gepest. Ze hoort niet echt bij een groepje, maar ze is wel de beste vriendin van Megumi Eto. Op school word ze soms opgesloten in het toilet, en kinderen noemen haar lelijk, terwijl ze toch best mooi is. Ze is erg onzeker over zichzelf, en ze heeft stiekem een oogje op Shuya.
Tijdens de battle royale word ze beschermd door Shuya, omdat Shuya's beste vriend Nobu verliefd was op Noriko.

Shogo Kawada (7 x uitgekomen)

Shogo is een uitwisselingsstudent uit Kobe. Hij heeft 3 jaar geleden ook al mee gedaan aan Battle Royale, en hij heeft gewonnen. Hij is echter onvrijwillig teruggebracht. Tijdens de Battle Royale gaat Shogo erg georganiseerd aan de slag. Aangezien hij ervaring heeft met het spel, weet hij precies wat hij moet doen. Ondanks de feit dat hij niemand wil vermoorden, wilt hij aan de andere kant ook geen band opscheppen met de andere. De eerste dag slaat hij gelijk overlevingsmiddelen in. En dan maar afwachten..

Kazuo Kiriyama (1 x uitgekomen)

Het ging al mis met Kiriyama voor zijn geboorte, toen hij een hersenbeschadiging opliep tijdens een auto-ongeluk, toen hij nog in de baarmoeder van zijn moeder zat. Hierdoor is Kiriyama niet in staat om emoties te voelen (met nadruk op wroeging en empathie). Hij werd hierdoor tevens een moordenaar zonder moralen. Kiriyama heeft een hoog IQ en kan zich snel aan een bepaalde situatie aanpassen. Hij heeft bijvoorbeeld in een korte tijd leren schilderen en de viool leren spelen. Echter, een blijvende hobby had hij niet. Hij verloor gauw interesse in dingen. Hij staat er bekend om dat hij niet veel praat.
Tijdens Battle Royale heeft Kiriyama erg geen moeite mee om andere te vermoorden. Hij heeft zich namelijk opgegeven voor de 'lol'.

Mitsuko Souma (8 x uitgekomen)

Mitsuko wordt beschreven als het meest aantrekkelijke meisje van de klas. Iedereen begeert naar Mitsuko. Ze maakt hier dan ook flink misbruik van. Het staat bekend dat ze het met veel jongens op school gedaan zou hebben. Ze zou Hirono Shimizu's vriendje hebben gestolen, waardoor zij heel boos is geworden op haar. Mitsuko zou op school meerdere keren zijn aangerand, waardoor ze zo kil is geworden. Hirono beweert ook dat Mitsuko Yoshimi Yahagi heeft gedwongen de prostitutie in te gaan.
Tijdens de Battle Royale besluit Mitsuko al vroeg om het spel mee te spelen. Ze is naast Kiriyama de gevaarlijkste deelnemer van het eiland.

Shinji Mimura (3 x uitgekomen)

Shinji is extreem intelligent voor zijn leeftijd en is een goede vriend van Shuya Nanahara en Hiroki Sugimura. Hij leerde veel van zijn oom, waaronder de manier waarop je een computer hackt of hoe je een bom moet maken. Mimura heeft nooit een relatie gehad. Vanwege het feit dat hij wel met meerdere meiden het bed heeft gedeeld, zien zijn klasgenoten hem als een ware playboy. Verder doet hij aan basketbal, en is hij een van de beste.
Tijdens Battle Royale wordt het duidelijk dat Shinji zijn vrienden met heel zijn hart vertrouwt en niet snel bang is. Hij kan snel denken en reageren. Zijn plan is om het systeem te hacken zodat de halsbanden niet meer werken, en ze allemaal kunnen ontsnappen. Maar of dit plan gaat werken?

Hiroki Sugimura (11 x uitgekomen)

Hiroki is de beste vriend van Takako Chigusa, Shuya Nanahara en Shinji Mimura. Chigusa was stiekem verliefd op Hiroki. Echter, Hiroki is verliefd op Kayoko Kotohiki. Hiroki kan al sinds hij klein is Kung fu. Hij begon Kung fu te leren om voor zichzelf op te komen, maar gebruikte de vechtsport niet graag. Ondanks het feit dat hij geliefd was bij vrijwel iedereen, had Hiroki zo zijn vijanden. Zo mocht hij Kazushi Niida niet, omdat hij verliefd was op Takako en haar irriteerde. Ook was hij een vijand van Kazuo Kiriyama en zijn bende, omdat ze denken dat Hiroki gewoon een "watje" is die stoer probeert over te komen. Tijdens Battle Royale is Hiroki te druk bezig met het vinden van Takako Chigusa en Kayoko Kotohiki om mee te doen aan het spel. Aangezien het feit dat hij meer kans heeft om te sterven dat te overleven..

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Vluuv

    Sugimura 8D
    Yay, ik vind hem zo leuk :3

    1 decennium geleden
  • WithoutLove

    Shinji Mimura o_O
    Ik ben een vent!?

    1 decennium geleden
  • Chasassyeon

    Mitsuko Souma x'DD

    1 decennium geleden
  • Queensbury

    ik ben Shinji Mimura :|
    das een man :|

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?