Wie van mijn story 'Unseen lights' ben jij?

Gewoon ff doen, als je uberhaupt me story heb gelezen (of niet). xD

Mogelijke uitkomsten

Lelieanne (6 x uitgekomen)

Jij word snel boos, je bent fel en als iemand jou vrienden bedreigd krijgen ze probelemen met jou. Voor de rest kan je magie want je moeder was een heks die is verbrand. Jij bent creatief, heel moedig en je doet alles voor de kant die jij ziet als de goede, jij staat voor je standpunten.

Tanya (10 x uitgekomen)

Jij bent uit 'onze' wereld, je wil het liefst als je iets ergs memaakt alles vergeten, je bent verlegen en snel bang, al probeer je dat niet te laten merken, je ziet eerder de goede dan de slechte punten in mensen. Je bent ook heel koppig en je houdt van rust. Je bent aardig en maakt gauw nieuwe vrienden.

Bjorn (4 x uitgekomen)

Jij bent sterk, je durft alles en lacht naar gevaar, daardoor kom je vaak in de problemen maar door je eeuwige geluk en sterke geest worstel je je der altijd doorheen. Bij mensen meet je altijd meteen hoe sterk ze zijn (kwa lichaam en geestelijk), je weet dus al snel hoe mensen zijn. Jij doet heel beschermend over mensen van wie je houdt en je hebt de wilskracht om ze tegen te houden van stomme dingen.

Joram (0 x uitgekomen)

Jij bent best snel bang maar laat het niet merken, jij bent zo koppig dat als jij je zin niet krijgt het best raar is, er zijn niet veel mensen koppiger dan jij. Als jij iets zegt meen je het, je kan niet goed liegen, en dat weten mensen. Jij bent slim en hebt een soort instinkt voor gevaar. Je bent soms best geheimzinnig maar als mensen je goed leren kennen ben je heel open voor ze.
PS. Dit is Joram als hij klein is.

Drachim en Scipio (0 x uitgekomen)

Jij bent of een wrede koning die alleen macht wil en geld (of een erfgenaam). Of jij bent een gevreesde spion.

Dildia (5 x uitgekomen)

Jij loopt mensen altijd achterna. je bent te jong voor de meeste dingen die je doet!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Noah98

    Dildia

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?