ik ga op reis en ik neem mee !!!!

tof , heel tof spel !!!

Mogelijke uitkomsten

een boek (9 x uitgekomen)

jij bent zo een beetje de nerd van de klas en als je op vakantie gaat moet er maar 1 belangrijk iets mee , en dat is een boek voor jou !!!!!

geld !!!! (33 x uitgekomen)

geld natuurlijk !!!!!!!!! wand jij gaat op vakantie zoveel schoppen dat je als je terug bent even geen winkel meer kunt zien!!!!

al mijn kleren !!!!!! (0 x uitgekomen)

ik heb genoeg kleren thuis dus gaan schoppen hoef ik niet maar ik MOET wel al mijn kleren mee nemen , dat zijn zo ongeveer 10 extra large valiezen !! maar ik kan niet zonder kleren !!!

niks !!!!!!! (11 x uitgekomen)

jij moet niets meenemen op vakantie , je denkt zo: op vakantie gaan wil zeggen , nieuwe dingen uitproberen dus ik moet zo weinig mogelijk spullen van thuis meebrengen dan weet ik zeker dat ik een leuke vakantie ga hebben !!!!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • jamesie

    Geld, nou niet alleen dat hoor. En geld is sowieso altijd nodig voor de reis en eten en drinken enz. Ik zou eigenlijk kleren meenemen (niet alles ligt eraan hoelang ik daar verblijf) en boeken om me te vermaken. Misschien een fototoestel als het een mooie plaats is...

    1 decennium geleden
  • lovejapan

    geld !!

    klopt wel
    op vakantie koop ik veel

    1 decennium geleden
  • lottevdb

    geld====> is wel waar, hhor

    1 decennium geleden
  • Redbone

    Geld :8
    Valt mee, ik houd van shoppen, maar ben best wel kieskeurig met dingen kiezen. Dus, als ik op vakantie ben, denk ik dat ik maar 4 kledingstukken heb gekocht. En soms kom ik meestal alleen met make-up, sieraden, enzo thuis,, x]

    1 decennium geleden
  • BADDxEEND

    ik ben geld uitgekomen !!!! klopt wel een beetje !!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?