Wat voor soort jongen past er het best bij jou?

Vul het eerlijk in en kom erachter wat voor soort jongen perfect bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Player (10 x uitgekomen)

Maximaal 40 punten.

Jij valt op players. Ze passen ook bij je. Het maakt jou niet uit dat hij je misschien wel gebruikt. Hij is altijd zo ontzettend knap. Pas wel op met dit soort jongens, ze breken je hart! Maar er zal ooit een jongen zijn, die voor jou wilt veranderen. Die weet dat jij zijn nummer 1 bent, en die om je geeft. Hij zal je niet playen, maar van je houden.

Softy (65 x uitgekomen)

54 of 55 punten.

Jij valt op jongens die niet zo stoer doen. Dit soort jongens zijn over het algemeen bang om afgewezen te worden. Stap dus een keer zelf op hem af en vraag hem mee uit. Dat ze stil zijn en niet zo erg opvallen wil nog niet zeggen dat hij niet lief is. Meestal zijn deze jongens de liefste. Ze zijn gevoelig en weten hoe het is om gekwetst te worden. Ze gunnen je veel liefde.

Nerd (7 x uitgekomen)

40 tot 45 punten.

Je valt op nerds. Sommige meiden zouden zich ervoor schamen om iets met een nerd te hebben. Bekijk het eens van de positieve kant. Ze zijn erg slim, en kunnen je altijd helpen met je huiswerk. Meestal zijn ze niet zo handig met meisjes, dus het zal even knokken worden voordat hij doorheeft dat je meer wilt zijn dan alleen vrienden. Doe vaak lief tegen hem, en waardeer het dat hij altijd zijn huiswerk maakt.

Gamer (10 x uitgekomen)

45 tot 48 punten.

De gamer. Dit soort jongens hebben over het algemeen meer aandacht voor hun x-box dan voor hun vriendin. Dat wil nog niet zeggen dat je je hunk gelijk moet vergeten. Als jullie uitgaan, neem hem dan bijvoorbeeld mee naar een game hal waar jullie kunnen lasergamen. Hij zal het waarderen en op een andere manier naar je kijken. Jongens vinden het altijd leuk als ze iets van zichzelf in jou terugzien.

Kakker (92 x uitgekomen)

48 tot 54 punten.

De kakker. Kakkers zijn meestal arrogant. Dat is wat mensen zeggen. Vooral de jongens hebben er een handje van. Ze hebben hun haren glad naar achteren en hun blouse losjes in hun broek. En dan zitten ze ook nog eens op hockey. Pluspunt, over het algemeen zijn ze erg knap! Praat een keer enthousiast over hockey. Probeer niet asociaal over te komen, want daar hebben ze een hekel aan. Ken je hem niet? Loop langs, geef hem een knipoog en kijk dan zogenaamd verlegen maar ook verleidelijk weer weg. Ga even ergens staan waar hij je ziet. En binnen no-time heb je zijn volledige aandacht!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • inktzwart

    Softy, neehoor, die van mij staat er niet bij :P Wat d8 je van: Vriendje van BFF? :(

    9 jaar geleden
  • FrozenStar

    Softy

    1 decennium geleden
  • Miesmuizer

    Ja of meer de softie.... Ik weet het niet

    1 decennium geleden
  • Miesmuizer

    geen kakker, eigenlijk geen een misschien dan toch het meest richting players maar nee dat ook niet, ik val op verschrikkelijk iritante jongens xD

    1 decennium geleden
  • Fuckoffxbands

    Softy, klopt half.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?