Wat voor strategist ben jij?

Als jij een RTS (= Real Time Strategy) of een TBS (Turn Based Strategy) spel speelt, moet je natuurlijk wel de goede strategie hebben. Vind hier jouw strategie.

Mogelijke uitkomsten

Economist (1 x uitgekomen)

Je bent sterk gefocust om je economie op te bouwen. Op zich niet zo'n slecht plan, maar zorg ervoor dat je je verdediging niet achterwege laat XD

Schildpad (7 x uitgekomen)

Een schildpad is vooral gefocust op verdediging. Hij valt weinig aan en bouwt veel verdediging, maar vergeet zijn economie ook niet. Een schildpad houd het erg lang uit, zolang hij zijn verdediging omhoog houd. Als een schildpad aanvalt doet hij dat meestal met enorme hoeveelheden sterke troepen, en is een van de moeilijkste tegenstanders.

Aggresist (2 x uitgekomen)

Een aggresist is een enorme lastpost. Hij valt constant aan en zijn economie is daar helemaal op ingesteld. Maar zodra hij een economische tegenvaller heeft, kan hij geen troepen meer bouwen en valt hij gemakkelijk te verslaan.

Bondgenoot (2 x uitgekomen)

Een bondgenoot wil altijd bondgenootschappen sluiten en vermijd daarom ook elk gevecht. Bondgenoten zijn altijd goede bondgenoten (:P) maar je moet altijd goed oppassen dat je niet een mes in je rug krijgt.

Schaduw (2 x uitgekomen)

Een schaduw zit altijd in het donker, wil altijd de intelligentie in zijn overmacht hebben, maar wil ook niet graag ontdekt worden. Ze zijn moeilijk te vinden, maar makkelijk te verslaan.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?