welk paardenras ben jij?

iedereen (die op paardrijden zit) heeft altijd wel het probleem, op welk paard zou ik nu weer gaan rijden?? nou ben je weer een stap verder, je weet hierna iedergaval welk soort paard je wilt.

Mogelijke uitkomsten

fjord (12 x uitgekomen)

jij hebt gekozen voor het liefste zorgzaamste paardje van de geschiedenis van paarden. fjorden zijn heel lief en makkelijk te berijden. vandaag dus even een lui dagje

haflinger (1 x uitgekomen)

jij hebt gekozen voor een werklustig paardje, heel intelligent en heeft veel kracht, vandaag moet je aan de bak, want ze zijn niet allemaal even makkelijk.

tinker (9 x uitgekomen)

jij hebt gekozen voor een sterk, rustig en betrouwbaar paardje. ongeveer middel groot en soms behoorlijk eigenwijs maar wel slim en betrouwbaar. dus niet erg moeilijk meestal.

arabier (11 x uitgekomen)

jij hebt gekozen voor een gevoelig, eigenweis, inteligent paardje. kijk uit het is een gevoelig paard, je moet zijn vertrouwen winnen

shetlander (2 x uitgekomen)

ozen voor een lief, klein, eigenwijs paardje. iedereen denk dat ze gemeen zijn, maar ze worden vaak van jong af aan gekocht en niet goed opgevoed. dat als de shetlander of jou manege goed is opgevoed, dan hoef je je geen zorgen temaken. (anders ook niet egt hoor)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?