Wat voor soort ben jij van Darren Shan?

Wat voor soort ben jij van de Saga van Darren Shan?

Mogelijke uitkomsten

Vampier (4 x uitgekomen)

Je bent een vampier zoals mr. Crepsley, Kurda etc. Je houdt niet zo van mensen en leeft afgezonderd of in de Vampiersberg. Je hebt over het algemeen niet zoveel humor, behalve droge. De meeste vampiers haten vampanezen en je word met een tiende van de normale snelheid oud ;)
Gefeliciteerd, je bent een vampier ^^

Vampanees (8 x uitgekomen)

Gefeliciteerd jij bent een Vampanees xD. Je hebt een paarse huid en rode ogen, lippen, haar en nagels, best opvallend dus. Je zuigt mensen helemaal leeg en je hebt geen Prinsen of Generaals, met andere woorden, je bent een stuk vrijer dan vampiers. Je bent met niet zoveel en je haat vampiers. ^^

Freak (35 x uitgekomen)

Jij bent een freak. Je bent uniek en kan dingen die geen normaal mens ooit zou kunnen. Freaks zijn er in alle soorten en maten, zoals Evra Von, een slangenjongen (zie plaatje, ik weet dat hij een meisje lijkt maar dat is hij dus niet), Alexander Ribs die zich alle richtingen in kan bewegen en Cormac Limbs die zijn ledematen kan laten aangroeien. Jij bent zeker niet saai en hebt een mooi thuis in het Cirque Du Freak ^^

Mens (17 x uitgekomen)

Jij bent een doodnormale mens. Wees blij, raak je ook niet zoveel in de problemen als die andere soorten, hoewel je een stuk korter leeft dan vampiers en vampanezen..

Niks (4 x uitgekomen)

Jij bent helemaal niks. Of je bent dood, of je bent doodsaai. Of je werkt gewoon niet mee. Nou, in dat geval: Wel meewerken slimmerd, als je een uitkomst wilt! Nu drijf je nog ergens in het Meer der Doden of zo rond, niet persoonlijk bedoelt hoor.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • loveSamGrest

    mens net zoals Sam Grest:D kan nog steets niet geloven dat ze Sam, Debbie,Jesse en donna niet in de film hebben gedaan en dat hele gezinnetje hebben vervangen door dat apen meisje (huil)

    5 jaar geleden
  • LeaFlammae

    Freak? Hmké, kan ermee door XD

    maar Larten Crepsley rulet, dat je het even weet

    1 decennium geleden
  • xJulliette

    Freak ^^ X3
    Soow leuk .. ik denk dat ik het boek maar ga lezen ^^

    1 decennium geleden
  • magicrose

    jeeeej, ik ben een freak :3

    1 decennium geleden
  • 1TWILIGHT

    Vampier!(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?