Wie ben jij van Pita Ten?

Doe deze quiz en kom erachter welk personage van Pita Ten bij je past!

Mogelijke uitkomsten

Ayanokouji Takashi of Ten-chan (4 x uitgekomen)

Je bent een enthousiast en vrolijk persoon. Je bent erg populair (vooral bij het andere geslacht!) je haalt goede cijfers en je bent goed in sport. Je lijkt bijna perfect! Yay! Houden zo!

Higuchi Kotaro (8 x uitgekomen)

Je bent rustig en vriendelijk. Je bent behulpzaam maar je doet je best niet al te veel op te vallen. Je wordt vaak de dupe van ruzies of problemen van anderen. Ergens diep in je hart stop je een groot verdriet weg dat je aan niemand verteld.

Uematsu Koboshi (3 x uitgekomen)

Je bent dol op je beste vriend/vriendin, maar je bent stikjaloers op degene die tussen die vriendschap komt. Je wilt diegene zo snel mogelijk weg hebben en daardoor kom je een beetje vijandelijk over. Eigenlijk ben je een heel lief persoon, maar dat is niet zo vaak aan je te zien.

Misha-san (3 x uitgekomen)

Je bent heel spontaan en je wilt iedereen helpen. Helaas ben je nogal onhandig en gaat er heel veel mis. Eigenlijk zit je alleen maar in de weg! Maar je bent ook heel aardig en dus onmisbaar voor je vrienden/vriendinnen!

Shia-san (5 x uitgekomen)

Je bent heel erg aardig en ontzettend behulpzaam. Het is moeilijk jou niet aardig te vinden! Je denkt alleen aan anderen en doet alles om andere mensen gelukkig te maken!

Mitarai Hiroshi of Dai-chan (0 x uitgekomen)

Jij wilt alles beter doen dan de rest. Je denkt dat je alles mag omdat je rijk bent en je ontploft als iemand ergens beter in is dan jij. Je bent een een beetje een ruziezoeker, maar je kunt ook heel aardig zijn.

Mitarai Kaoru (1 x uitgekomen)

Je houd enorm veel van je broer of zus en doet er alles aan om hem/haar gelukkig te maken. Desnoods met geweld. Soms ben je net een duivel, dan lijkt het net alsof je een engel bent die net uit de hemel is neergedaald. Je hebt een wisselende persoonlijkheid en vaak weten anderen niet goed wat ze aan je hebben.

Nyaa-san (2 x uitgekomen)

Je bent erg evil en je wilt zoveel mogelijk mensen ongelukkig maken, het liefst met veel geweld. Tegelijk wil je je beschermeling alles leren over de wereld en over mensen pesten. Nyaa!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • xMissJoJo

    Misha San.

    Whaaaaaaaaaaaaayy. =3

    Shia en Nyaa zijn ook koel. (dance)

    1 decennium geleden
  • Grimreaper

    Nyaa-san >:D

    1 decennium geleden
  • 5x15

    Ten-chan XD
    shia is leuk <3

    1 decennium geleden
  • DopeShit

    Uematsu Koboshi


    xD

    1 decennium geleden
  • Momochan

    *yay* Ik ben eindelijk klaar! Het duurde lang voor ik deze af had, maar het resultaat is geweldig, al zeg ik het zelf!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?