De waarom heb je humanoid city gekocht quiz?

Vandaag is de live DVD en CD van Tokio Hotel uit en nou is de vraag waarom je hem wel of nog niet, foei wel doen hoor, gekocht hebt.

(Deze quiz is alleen voor de lol)

Mogelijke uitkomsten

Je hebt de DVD gekocht omdat je een mega fan bent! (13 x uitgekomen)

Hallo fan,
Je hebt de DVD gekocht omdat het je lievelingsband is en je helemaal van ze weg bent. Jij bent hun een na grootste (want ik ben natuurlijk de grootste) Fan. En dat is de reden waarom je het kocht. Veel kijk plezier toegewenst.

Je hebt de DVD gekocht uit verveling! (1 x uitgekomen)

Je zat je enorm te vervelen en toen dacht je van 'weet je ik ga Humanoid City kopen' en toen ben je naar de winkel gegaan om de DVD en/of CD te kopen. Maar nou is de vraag van mij natuurlijk: En hoe vond je ze? Geweldig toch?
Als je antwoord ja is, dan ben je braaf. Is het antwoord nee, dan moet je de DVD echt nog een keer bekijken zodat je wel ja zegt. Werkt het niet? Dan ben je simpel dom.(grapje)En verveel je nog ga uitzoeken wat het betekent :D. (you rock)

Je hebt de DVD gekocht om erbij te horen! (0 x uitgekomen)

Zo jij denkt dat je erbij hoort als je Humanoid City koopt, dat kan natuurlijk. Maar je moet natuurlijk alleen Tokio Hotel spullen kopen omdat je het LEUK vind en niet om erbij te horen. Probeer eens Tokio Hotel te bekijken in je eentje en zonder aan je vrienden te denken en zie dan de knapheid van de jongens en de knapheid van de muziek. Lukt niet? Doe eens iets beter je best. Nog steeds niet? Misschien kan je dan helaas géén fan noemen, zielige jij. (Wees gewoon jezelf)

Je hebt de DVD NIET gekocht! met grote aanhalingstekens bij de NIET!!!!! (4 x uitgekomen)

Uit wel demensie kom je? Niet uit de 'Tokio Hotel Wereld' in elk geval. Je bent nog niet eens naar de winkel geweest om er na te kijken. Wat nu? Als je geen tijd had of op vakantie was dan vergeef ik je het maar anders ... Heb je een goede reden? Dan vergeef ik je het ook. Maar al die andere mensjes die moeten hem echt nog kopen want hallo, kan je leven zonder die DVD? Nee toch. Het is gewoon een plicht van ons als fan om die DVD te kopen. 'ben ik bij dat ik geen fan ben'. Wie zei dat? Probeer eens open te staan voor de pracht en praal van Tokio Hotel en dan zie je het licht. (ben je geen fan en zal je ook nooit worden, dan is dat voor mij oké ;))

Je hebt de DVD gekocht toen je dronken was! (1 x uitgekomen)

Waarom wordt je dronken op klaar lichte dag? Je zal vast een reden heb maar nu heb je gelukkig wel de beste DVD allertijden. En kan je er een beetje van genieten? 'ja, als ik dronken ben wel'. Uhm, ja dat kan ook. Blijf lekker naar Tokio Hotel luisteren/kijken als je dronken bent want volgens mij heb je dan veel lol. Was je dronken en heb je nu spijt? Even denk moment, spijt hebben van Tokio Hotel spullen kopen, kan dat? Is dat überhaupt mogelijk? Oke, probeer met rust en concentratie de DVD/CD te kijken/beluisteren en dan kom je misschien van die spijt af. Niet gelukt? Oké, dan moet je op een andere strategie over. Heb je al naar de jongens gekeken? Werkt dat ook niet om over je spijt heen te komen? Ja dan weet ik het even ook niet. Werkt echt helemaal niks? Nou dan zou ik zeggen hou lekker in je kast en kijk er niet meer naar want op een dag zal je ervan genieten. (Of verkoop hem, blijf wie bent want alleen dan ben je leuk :D)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Noosje

    je hebt de DVD gekocht omdat je mega fan bent!
    ik heb de dvd helemaal niet gekocht!!! maar zou wel willen!!!

    1 decennium geleden
  • GothGirl116

    geweldig gedaan van ons he? hoe verzinnen we zo`n rare maar leuke quiz? xD lang leve melige buien xD

    1 decennium geleden
  • SilverAngel

    Omdat ik fan ben. :)

    1 decennium geleden
  • Gibbs

    omdat ik een fan ben:Y):)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?