Wat voor een soort oma wordt jij...

mijn vriendinnen Amy en Manyi praten altijd met mij hoe wij later worden als we 80 zijn en hoe andere vriendinnen worden... Samer hebben we wat Oma-soorten bedacht met onze namen.. doe de quiz en zie welke jij bent :D

Mogelijke uitkomsten

Amy-oma (169 x uitgekomen)

Jij wordt een echte 'Amy-oma'. Als jou kleinkinderen jou zien, zien ze een vrouw die elke maand weer een nieuwe haarkleur heeft, groen, blauw, rood, noem maar op. Jij wilt gewoon anders zijn en niet met de trends meedoen. Jij hebt een lekkere eigen stijl en je bent er trots op. Verder houd je van Rock muziek uit Japan.

Manyi-oma (116 x uitgekomen)

Jij wordt een typies voorbeeld van een 'Manyi-oma'. Als jou kleinkinderen langskomen met hun nieuwe gameboy, kunnen ze aan jou vragen hoe ze hem uitmoeten spelen, wat de cheats zijn en dat soort dingen. Je moet je best doen om dat ding niet van ze af te pakken als ze een fout maken, want jij hebt m al na 5 minuten uitgespeeld. Jij kent alle games, en hebt ze allemaal uitgespeeld. Je hebt een super computer met alle spellen erop.

Shelley-oma (206 x uitgekomen)

Jij bent een Shelley-oma, je bent hardstikke rijk, wat altijd je droom was en je werkt in de fashion wereld. Je hebt een rijke man en ziet er niet uit als 80. Je speelt muziek en luisterd naar Rock en Pop. Je bent nog super actief en hyper. Je dikke auto staat voor de deur en je diploma's hangen aan de muur. Je kleinkinderen vragen jou altijd om kleding advies, omdat je in to the mode bent. Soms doe je wel een beetje kappa, maar dat maakt niet zo veel uit.

Oma-oma (176 x uitgekomen)

Jij wordt een echte ouderwetse oma, je breid kleertjes voor je kleinkinderen, zit in een schommelstoel met een dikke kat op je schoot. Je hebt een hele kast met wol om te breien, haken en dat soort dingen. Met je kleinkinderen ga je naar de dierentuin en dat vinden ze helemaal geweldig.

Aimee-oma (42 x uitgekomen)

Dit is hoe wij jou voor ons zien als aimee oma: Om in vorm te blijven skate je door het bejaardenhuis en je maakt alle andere oudjes gek door keiharde rock te spelen. Met je kleinkinderen ga je altijd skaten of iets anders aktiefs doen. Je leert ze ook hoe ze een instrumenten moet bespelen en je hebt een grote collectie snaar instrumenten en een piano.

Statistieken

Statistieken

Reageer (150)

  • Kiriyama

    Shelley oma xD
    Geniale quiz :3

    1 decennium geleden
  • mitchjol

    manyi-oma
    klinkt best geleerd om zoveel te weten van spellen(nerd)

    1 decennium geleden
  • Amami

    Manyi-oma, zou heel goed kunnen, ben toch al game verslaafd

    1 decennium geleden
  • CrazyChicken

    YAAAAAY, ik word een SHELLEY-OMA!
    (Awesomer kan het niet, toch?)

    1 decennium geleden
  • iBlondie

    Shelly omaatjee =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?