Welke gave zou jij hebben als vampier ?

Stel, jij wordt gebeten door een vampier en jij krijgt een gave...welke zou dat zijn ? test het hier!:D

( voor degene die het laatste boek nog niet hebben gelezen, moeten deze quiz misschien nog niet doen als ze nog niet willen weten hoe het gaat met Bella! )

Mogelijke uitkomsten

In de toekomst kijken (48 x uitgekomen)

Jij kan, net als Alice, in de toekomst kijken. Omdat je in je vorige leven altijd een soort voorgevoelens had, zijn die in dit leven versterkt tot visioenen uit de toekomst. Zodra iemand een besluit heeft genomen, zie jij wat er gaat gebeuren!

Gedachte lezen (52 x uitgekomen)

Jij kan net als Edward gedachte lezen. Je hoort ze als gewone stemmen die alleen jij kan horen. Door jouw gave weet jij precies wat er speelt en ben je voorbereid op alles! Geen gedachte is meer veilig voor jou! behalve dan die van Bella...

Stemmings controle (125 x uitgekomen)

Net als Jasper kan jij de stemming van mensen beinvloeden. Je voelt ze aan en kan ze veranderen. Zo kan je bijvoorbeeld een hele zaal zich op zijn gemak laten voelen of juist paniek zaaien. Deze gave is handig in een gevecht.

Shild (125 x uitgekomen)

Jij hebt de gave om jezelf en andere te beschermen tegen de gaven van een ander, net als Bella. Als mens kon niemand je al wat aan doen met zijn of haar gave en als vampier blijk je dus een shild te zijn. In je vorige leven was je al erg beschermend tegenover je vrienden en familie en dat heeft zich dus ontwikkeld.

Martelen (63 x uitgekomen)

Net als Jane van de Volturi kan jij mensen,vampiers en andere wezens pijn doen door alleen maar naar ze te kijken. Deze gave is de rede dat Jane bij de Volturi zit. Je gave is een sterk wapen dat alleen tegen gehouden kan worden door een schild.

Zintuigen uitschakelen (27 x uitgekomen)

Jij hebt dezelfde gave als Alec van de Volturi ; je kan de zintuigen van je vijand uitzetten waardoor het een makkelijke prooi is. Je kan er voor zorgen dat een heel leger niets meer kan zien, horen, ruiken of voelen. Ook deze gave is een sterk wapen in een gevecht en kan alleen niet op tegen een schild.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Elsketjee

    Shild, martelen is ook wel leuk maar vooral handig!

    9 jaar geleden
  • TheNewGrimm

    Stemmingscontrole

    9 jaar geleden
  • DamonEnzo

    Stemmings controle

    1 decennium geleden
  • _Amaranthine_

    shield

    1 decennium geleden
  • Miyara

    Schild
    Hmmm Awesome <33
    Kudo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?