Welke films zijn echt wat voor jou?

Doe de test en ontdek of je van zielige, komische, of misschien dramatische films houden.
Ontdek welke film jij echt moet zien en waar je echt van houdt!

Mogelijke uitkomsten

She's the man (6 x uitgekomen)

Dit is echt een komische film, Vooral voor meiden, Maar ook jongens kunnen hem hebben! het gaat voornamelijk over voetbal en over een meisje dat zich als haar broer verkleed, KOMISCH. > kijken.

Twilight. (10 x uitgekomen)

Dit is nogal horror. ik heb hem zelf niet gezien, maar als je van enge (misschien zielige) horror houd, kijk hem! probeer gewoon eens!

WILD CHILD (18 x uitgekomen)

Dit vind ik een vetleuke film. Ik heb hem al vaak gekeken, en het is wel een echte MEIDENFILM, dus als je een jongen bent, Doe de test even onpnieuw.
Kijk deze film. - Romantiek & vriendschap! (L)

Pirates of the caribbean (1 x uitgekomen)

Dit is een piratenfilm, Ik heb hem zelf ook nog nooit gezien, maar vooral van jongens heb ik gehoord, dat het steeds spannender word, er zijn een hoop delen Dus ik zou zeggen; probeer de eerste eens, en je raakt er vanzelf verslaafd aan. Lang Leve De Spannend-heid.

Cars. (9 x uitgekomen)

AUTSJ,
Ja, wat moet ik zeggen Het spijt me maar ik weet niet hoe oud je bent? Als je 12+ bent verzeker ik je, dat ze je hiermee zullen uitlachen. 1 tip: Minder tekenfilms, meer SOAPS. leef mee gast!
Begin gewoon met een simpele film ;)

Mama Mia. (0 x uitgekomen)

MAMA MIA, HERE WE GO AGAIN!
dit is een superleuke dramatische romantieke komedie, die heeft van alles wat! Deze is echt leuk, Vooral voor dames, maar mannen kunnen hem ook best kijken!

Sound of Music (21 x uitgekomen)

Dit is een PRACHTIGE oude film. Hij is oeroud, maar echt mooi, Deze moet je wel zien, maar zorg niet dat je verslaafd raakt aan oude films, en wel een beetje met de tijd meegaan he ;)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?