Wie ben jij uit Harry Potter ?

Waarschijnlijk ken je de films en/of de boeken van Harry Potter wel. Nu is de vraag : wie van de personen ben jij ? Test het nu !:)

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (188 x uitgekomen)

Jij bent Harry Potter. Je bent slim, dapper en onwijs trouw aan je vrienden. je bent nieuwsgierig naar de magische wereld waarin hij is terecht gekomen en je bent geliefd bij jou op school. (niet door Zwadderaars) Je bent the bomb in zwerkbal en bent, ondanks je vrienden, toch een beetje eenzaam...
Harry Potter is een ware Griffoendor!

Ron Wemel (53 x uitgekomen)

Jij bent Ron Wemel, de beste vriend van Harry Potter. Je bent niet de slimste maar net als Harry ben je trouw aan je vrienden en hoor jij thuis in Griffoendor. Je bent af en toe jaloers, maar je staat bij veel mensen dan ook bekend als "de beste vriend van..." Toch sla jij je er met je humor en vriendschap doorheen!

Hermelien Griffel (102 x uitgekomen)

Jij bent de slimme Hermelien Griffel. Je bent een beetje een betweter maar dat mag ook wel met jouw kennis! Ook jij zit in Griffoedor en bent de beste vriendin van Harry en Ron. je bent zorgzaam en verstandig en doet altijd alles goed. Jij houdt je niet alleen bezig met jezelf en bent waarschijnlijk de slimste heks van jouw leeftijd! Jij bent het bewijs dat je geen volbloed hoeft te zijn om een goede tovenaar/heks te zijn!

Draco Malfidus (43 x uitgekomen)

Jij bent de sluwe en gemene Draco Malfidus. Je bent een volbloed tovenaar en bent er trots op! Je walg van 'modderbloedjes' en speelt altijd de baas. Als er iets niet gebeurt zoals je wilt dreig je met wat je vader wel niet zou doen en je bent een beete laf...Je zit net als de rest van je familie in Zwadderich.

Marcel Lubbermans (15 x uitgekomen)

Jij bent Marcel Lubbermans. Iedereen vindt je maar dom en vraagt zich af wat jij in Griffoendor moet. je bent een angsthaas maar bent wel een trouwe vriend. Je woont bij je grootmoeder en bent bang voor professor Sneep. je bent goed in Kruidenkunde en je vindt het ook leuk. Later zal blijken wat je waard bent.

Loena Leeflang (18 x uitgekomen)

jij bent de vreemde Loena Leeflang. Je zit in Ravenklauw, waardoor je natuurlijk slim bent... Hoewel de meeste leerlingen zich afvragen waar je gezond verstand zit. Ook jij bent een goede vriendin van Harry en je begrijpt zijn eenzaamheid. Jouw interesse in Kreukelhoornige Snottifanten en andere vreemde wezens begrijpen andere niet maar jij trekt je er niets van aan en je blijft lekker jezelf!

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • InnieVilijn

    Draco!

    7 jaar geleden
  • Tijgerbloed

    Loena Leeflang

    7 jaar geleden
  • Drapplepotter

    harry (K)

    9 jaar geleden
  • alice8

    Ron

    1 decennium geleden
  • TheCompanion

    Harry, alweer...
    1 vraag: kan je ook antwoorden die ergens op slaan gebruiken bij die spiegel: een knolraap, tss...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?