Swtiched - Personages

De personages van de story : Switched

Mogelijke uitkomsten

Lauren Parker (0 x uitgekomen)

Lauren Parker is een beroemde maar ook een beruchte Amerikaanse actrice. Ze is al van kinds actrice. Haar moeder is modeontwerpster en haar vader is directeur van een acteerbureau. Lauren is zestien en is ondertussen haar leven beu geworden. Ze krijgt soms te veel aandacht waardoor ze als een echte bitch door het leven gaat. Ze heeft al in een paar films gespeeld. Haar laatste film was samen met Masen. Hij vindt haar een ongelooflijk onbeschofte kreng, iemand die alles wil. Als ze dan van leven verwisseld denkt ze dat het beter zal gaan, maar zal dat wel lukken? Ze moet blijkbaar terug naar school waar ze de ongelofelijke knappe Will ontmoet. Zou er iets tussen hen bloeien?

Taylor Rodriguez (3 x uitgekomen)

Taylor is een zestienjarig meisje die haar leven als een gewone tiener verschrikkelijk vind. Het liefst zou ze een wereldreis maken, maar verder dan New York komt ze niet. Als ze dan Lauren ontmoet neemt ze het impulsieve besluit om met haar levens te wisselen. Door die beslissing gaat er een nieuwe wereld voor haar open. En misschien krijgt ze de kans om een nieuw vriendje aka haar celebrity crush sinds ze 14 was aan de haak te slagen?

Jules Rodriguez (0 x uitgekomen)

Jules is de duivel in de gedaante van een klein meisje. Al sinds haar geboorte ergert Taylor zich aan haar. Ze is ook gekend als het zusje van Taylor. En het zal niet gemakkelijker worden voor Lauren, die haar plaats vervangt.

Sayori (3 x uitgekomen)

Sayori is bezeten door Japan en alles wat er mee te maken heeft. Sayori is haar echte naam niet, maar die hoeft niet genoemd te worden, toch? Zij staat altijd klaar voor Taylor, maar als die levens verwisseld met Lauren kan ze ook weleens uitvliegen. Vooral omdat haar beste vriendin zich plots héél anders gedraagd.

James (2 x uitgekomen)

James is de persoonlijke stylist, psycholoog en beste vriend van Lauren Parker. Waar Lauren is, is James te zien. Hij is een beetje homo, maar zelf beweert hij van niet. Toch probeert Lauren een perfecte jongen voor James te vinden, maar dat is haar nog niet gelukt. Misschien kan Taylor er voor zorgen.

Ty Parker (3 x uitgekomen)

Ty Parker is de oudere broer van Lauren. Maar hij is gestorven tijdens een auto-ongeval. Ty was als kind model en later net als Lauren acteur geworden. Op zijn 16de is hij overleden. Nu Lauren zelf 16 is moet ze als maar meer en meer aan hem denken. Lauren leerde heel veel dingen van hem. Vroeger was ze zelfs bijna een jongen, door Ty. Ze deed mee met hockey, baseball en basketball. Ze kan het als de beste. Maar ze deed het niet meer sinds de dood van Ty. En sinds die dag is ze meer en meer meisje geworden.

William Woods (0 x uitgekomen)

William is een zestienjarige jongen die op de hoge school zit met Taylor. Hij is populair en geliefd door de meisjes. Hij zit in het basketbalteam en houdt van sport. Hij heeft niet echt een type meisje. Maar wanneer hij Taylor ziet, met haar nieuw kapsel, is hij meteen verkocht. Samen beleven ze leuke dingen, maar hoe zou hij reageren als hij ontdekt dat hij niet op Taylor verliefd is maar op de beroemde Lauren?

Masen McJohnson (1 x uitgekomen)

Masen kon altijd al goed overweg met zijn succes. Hij deed nooit of hij veel beter was. Tot hij Lauren leerde kennen. Ze wou altijd alles binnen de minuut, daar kon Masen niet tegen. De vriendschap met Lauren is de enigste die hij heeft verpest in Hollywood. Want eigenlijk heeft hij wel veel bekende vrienden. Hij is gewoon een down-to-earth boy die vriendelijk is tegen jou als jij vriendelijk bent tegen hem.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?