Mensen zijn uniek

I believe in fairies

Mogelijke uitkomsten

Nervous and Shy (188 x uitgekomen)

Jij bent niet zo'n prater zeker? Niet erg, ik ook niet. En ik ben er trots op. Je kan er vast niet tegen dat mensen in je oor tetteren, giechelend naar jongens kijken en luidruchtig door de klas roepen. Een praatje op z'n tijd kan geen kwaad.
Jij bent eerlijk gezegd bijzonder. Jij ziet dingen die geen ander zien, de fake-smile bij dat meisje, het onopvallend veel geknipper van die jongen die liegt, de spijt in haar ogen van het meisje naast je. Jij bedenkt dingen, dingen die eigenlijk iedereen wel wilt gebruiken. Stiekem ben jij gewoon het soort meisje/jongen die goede raad kan geven, alleen niemand kijkt naar je om.
Je bent niet echt een fan van je stembanden gebruiken. Maar wanneer je praat, lijkt het alsof engelen met elkaar zingen en dát geluid is jouw stem. Telkens kleine woordjes, die langzaam tot zinnen versmelten en het verlegen geknipper met je gekleurde ogen. Je bent prachtig, en ik ben één van de mensen die dat kan zien.

You are my sunshine (284 x uitgekomen)

Ten eerste, jij bent een plaatje. De kuiltjes in je wangen wanneer je lacht, je glanzende haren in de warme zon, je ogen die lichtjes van keur veranderen. En je innerlijk is net zo. Wanneer iedereen in een dipje zit, ben jij degene die mensen opfleurt, enthousiast roept dat morgen veel beter gaat, dat de zon gaat schijnen als ze even lachen. Een perfecte vriendin.
De glas is nooit halfleeg, maar halfvol. Achter die donderwolken verschuilt de immens grote brandende zon en de leraar wiskunde valt eigenlijk best wel mee. Je bedankt de kantinejuffrouw voor haar toch wel gore puddinkje, je glimlacht lief naar de jongen/meisje die stiekem jaren van je houdt en je zorgt ervoor dat de o zo slechte gymles in een feest veranderd.
Jij bent het blikje Redbull die mensen los laat komen, het snoepje dat je tong vraagt naar meer. Het meisje/jongen die iedereen graag élke dag ziet. Je bent de zonlicht die iedereen nodig heeft, het water die elk plantje wilt hebben

Mijn steun en toeverlaat (269 x uitgekomen)

Je bent geweldig, wist je dat? Wanneer je vriendinnen een wrak zijn, bied jij je schouder aan en ze nemen het met genoegen aan. Je fluistert kleine woordjes, die voor jou geen betekenis hebben maar voor de ander kan zijn of haar leven ervan afhangen. Jij neemt hun leven, hun ziel in je tere handen en krult je sterke armen eromheen. Niemand, maar dan ook níemand komt aan je vrienden.
Een beschermengel kan je zeggen.
Mensen vragen je om raad, je geeft ze je raad. Mensen vragen je om je mening. Je geeft je hun mening. Op elk potje hoort een dop, en je bent de dop die iedereen wilt hebben. Jij bent gewoon fenomenaal.

Een oester (213 x uitgekomen)

Nou, je bent niet “lelijk” van de buitenkant. Je bent schitterend, dat is een feit. Maar je bent iemand die nauwelijks iets aan je uiterlijk doet, alleen maar iets aan je innerlijk. Je wilt je zo goed mogelijk gedragen op school, bij je vrienden en thuis. Je wilt dat mensen trots naar je kijken en fluisteren: ‘Hey, zij is dat meisje waarover ik het had. Ze is keigoed in …”
Je bent al filantropisch voor iedereen, je glimlacht lief naar voorbijgangers en maakt altijd je huiswerk. Niets mis mee, maar mis je niet iets? Iets waar álle andere mensen hebben, iets wat je zelf denkt nooit zult krijgen? Eén woord: liefde.
Je hunkert naar iemand die je liefdevol streelt, kleine woordjes in je oor lispelt en je in zijn armen drukt. Je mist iemand om op te steunen, een geliefde. Je probeert zodanig de leegte te vullen om jezelf aan te passen voor anderen, om je niet alleen te voelen. Maar hé, zíj moeten maar voor je aanpassen. Ik weet zeker dat elke jongen in de rij staat om met je te kunnen babbelen, alleen jij moet iets pieter peuterig terug doen. Doe bijvoorbeeld een keertje mascara op, niet om je mooier te maken. Maar dan maak je je ogen wat opmerkelijker. Die jongen voelt dat zeker een bom ontploffen wanneer je even knippert met je ogen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (339)

  • ponyLief

    You are my sunshine (A)

    7 jaar geleden
  • Histoire

    Ik vind dit echt een hele mooie quiz, had ik net even nodig! Ik had mijn steun en toeverlaat als uitkomst! (:

    8 jaar geleden
  • KimTheBest2

    Een oester whaha

    8 jaar geleden
  • Virtues

    Steun & toeverlaat

    8 jaar geleden
  • Whyjustdont

    You are my sunshine

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?