Wie ben jij van the Hunger Games?

24 Tributen. 12 Districten. 1 Winnaar.
De Hongerspelen. Van ieder district worden er 2 tributen gekozen. Een jongen en een meisje. Alle 24 de tributen worden in een arena gedumpt, en worden gedwongen elkaar te vermoorden. Zou je het overleven?
Dames en heren, de Hongerspelen zijn officeel begonnen!

Kudo's & reacties zijn welkom :')

Mogelijke uitkomsten

Katniss Everdeen (1744 x uitgekomen)

Katniss is 16 jaar oud. Ze heeft grauw zwarte haren, en groene ogen. Katniss woont in het armste district van Panem, namelijk district 12. In district 12 woont ze in de Laag, het armste wijk van heel het district. Haar vader is overleden door een mijnexplosie, daarom zorgt zij nou voor haar moeder en haar jongere zusje Primrose (12). Katniss jaagt buiten de hekken van district 12 samen met haar beste vriend Gale. Het is eigelijk verboden, maar ze zijn erg arm, en hebben voedsel nodig. Ze jaagt met de pijl en boog en zoekt tussendoor naar kruiden. Haar sterkste kant in de Hongerspelen zijn dan ook haar pijl en boog, verschuilen in een boom en zoeken naar eten.

Peeta Mellark (745 x uitgekomen)

Peeta is 16 jaar oud. Hij heeft blond haar en blauwe ogen. Hij is de zoon van de bakker, en behoort tot de middenklasse van district 12. Peeta is een erg lieve jongen. Hij denkt altijd eerst aan anderen, voordat hij aan zichzelf denkt. Hij wordt samen met Katniss de arena in gestuurd. Zijn sterkste kant in de Hongerspelen zijn camoufleren en vechten met de hand. Hij werd dan ook tweede toen hij een worstelwedstrijd op school had.

Gale Hawthore (412 x uitgekomen)

Gale is 18 jaar oud. Hij heeft grauw zwarte haren, en groene ogen. Hij is de beste vriend van Katniss. Hij woont samen met zijn moeder en zijn jongere broertjes en zusjes in de Laag, het armste wijk van district 12. Hij jaagt samen met Katniss en verdeelt alle voedsel samen met haar. Hij kan erg goed met een mes overweg, is stil tijdens het jagen en zet vallen neer.

Primrose Everdeen (397 x uitgekomen)

Primrose is 12 jaar oud. Ze heeft blonde haren, in tegenstelling tot haar oudere zus Katniss. Ze word vaak Prim genoemd. Als ze word getrokken voor de boete bied Katniss zich aan als tribuut. Prim is erg goed in mensen genezen. Ze helpt vaak haar moeder als ze een klant hebben die verwond is. Prim is erg geliefd door de mensen van district 12.

Rue (934 x uitgekomen)

Rue is 12 jaar oud. Ze heeft een donkere huid, die even donker is als haar haar en ogen. Ze is de jongste tribuut van de Hongerspelen. Rue komt uit district 11 waar ze erg goed in de landbouw zijn. Tijdens de Hongerspelen houdt ze zich erg stil in de arena. Ze verstopt zich in bomen, en bekijkt de andere tributen. Ze heeft veel verstand over planten, en weet dan ook welke goed voor haar zijn en welke niet. Ze is erg volwassen voor haar leeftijd, en je moet haar zeker weten niet onderschatten.

Vossensnuit (1523 x uitgekomen)

Vossensnuit is de vrouwelijke tribuut van district 5. Ze heeft rood haar en amberkleurige ogen. Katniss heeft haar deze bijnaam gegeven, omdat ze op een vos lijkt. Niet alleen haar gezicht, maar ook de manier hoe ze het uit houdt in de Hongerspelen. Ze is erg sluw, en steelt eten van de andere tributen. Bijna niemand ziet haar omdat ze zich vaak verstopt. Katniss is er zeker van dat Vossensnuit van alle tributen het slimst is.

Cato (513 x uitgekomen)

Cato is de jongens tribuut van district 2. Hij heeft donker haar, en is erg breed gebouwd. Cato word beschreven als erg sterk. Hij traint heel zijn leven al om te kunnen deelnemen aan de Hongerspelen. Hij is erg lichtgeraakt, en kan soms woede aanvallen hebben. Aangezien Cato van district 2 komt, is hij een beroep. Alle tributen van district 1,2 & 4 zijn ieder jaar beroeps, en jagen in de arena op de overige, zwakke tributen. Cato's sterkste kant van de Hongerspelen is zijn fysieke kracht en zijn zwaard.

Statistieken

Statistieken

Reageer (271)

  • Jojoxbad

    Cato, yes! Ik geef een kudo!

    2 jaar geleden
  • reuben

    Waarom geen Finnick Odair?

    4 jaar geleden
  • reuben

    Waarom geen Finnick Odair?

    4 jaar geleden
  • _Orphan_

    Nu Vossensnuit. Ik lijk wel op haar maar meer op Clove, denk ik

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Vossensnuit :)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?