The World War quiz

Een quiz over de 2 wereld oorlogen die in de wereld hebben plaats gevonden. Doe deze quiz en kijk welk land bij you het best past.

Mogelijke uitkomsten

Duitsland (12 x uitgekomen)

Duitsland past het best bij jou. Dit land is de 2de oorlog begonnen omdat ze wraak wouden op de andere die hun in de 1ste diep hadden vernedert.

Engeland (2 x uitgekomen)

Engeland past het best bioj jou. Engeland sloot zich bij de 1ste oorlog bij Frankrijk aan omdat, ze jaloers waren op De Duitse vloot die net iets groter was en daardoor het recore op zich nam. De 2de oorlog had je liefer voorkomen.

Frankrijk (0 x uitgekomen)

Frankrijk past het vbest bij jou. Dankzij dit land kon de 1ste oorlog beginnen. Ze iriteerde Duitsland en vernederde ze. In de 1st oorlog hebben ze veel mannen verloren en wouden toen liever een tweede voorkomen maar, het is hun eigen schuld dat de 2de er wel kwam.

Italie (0 x uitgekomen)

Italie past het best bij jou. Italie was een gemeen land in de 1ste oorlog want, ze hoorden eerst bij de Centralen en liepen toen hun einde nabij kwma snel en laf over naar de Gealieerden. In de 2de hadden ze dezelfde kij als Duitsland en werkte tot hjet einde samen.

Rusland. (3 x uitgekomen)

Rusland past het best bij jou. In de 1ste oorlog waren ze wat slap elk tweetal soldaten had 1 geweer ze dachten als de ene sterft heeft de ander nog een wapen. In de 2de oorlog hielpen ze eerst Duitsland totdat die hun verade toen vochten ze zij aan zij met Amerika die hun goede wapens gaf. Maar echt vertrouwen deden ze niet met de VS.

Amerika (9 x uitgekomen)

Amerika past het best bij jou. Amerika wou zich in de 1ste oorlog niet bemoeien met Europa. Ze leverde alleen wapens aan Engeland. Toen een Duitse onderzeer een handelschip van de Vs neerschhot verklaarde Amerika Duitsland de orlog. In de 2de oorlog deed Amerika direcht mee. Amerika had de best wapens zonder hun had Duitsland waarschijnlijk gewonnen. Amerika is dankzij de winst die ze hadden gemaakt in beide oorlogen het machtigste en rijkste land geworden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • dorcha

    duitsland :O

    raar,, maar grappig !!

    1 decennium geleden
  • Square

    Amerika
    Beetje rare quiz, maar wel goed gemaakt xD

    1 decennium geleden
  • TheJoker

    America the great country

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?