welk element past bij jou?

Water, aarde, lucht of vuur? Wat past het beste bij jou?

Mogelijke uitkomsten

water (13 x uitgekomen)

Water
Jij weet je rustig te houden op de juiste momenten. Je bent gevoelig maar mensen vinden je vooral leuk omdat je te vertrouwen bent en niet zomaar een geheim van je beste vriendin zult doorvertellen. Naast het vertrouwen ben je eerlijk. Wanneer iemand jou om je mening vraagt ben je eerlijk maar houdt rekening met anderen. Je wilt ze niet kwetsen. Vooral vrienden of familie want die beteken het meeste voor je.

vuur (16 x uitgekomen)

Vuur
Begrijp het niet verkeerd. Vuur is niet enkel verwoesting, maar is vooral gevoelig. Als je dit als uitkomst hebt ben jij dus een gevoelig type. Jij houdt van romantiek. De meest romantische plekken met de meest romantische jongen/meisje. Hierdoor ben je ook vaak creatief bezig. En net als vuur heb je een eigen "vurig", maar aardig karakter. Let op, zo gevoelig als je bent, ben je zelf snel op de tenen getrapt. Meestal probeer je woede en conflicten te ontwijken, maar als iemand te ver gaat zien ze je van een andere, niet zo aardige, kant.

lucht (9 x uitgekomen)

lucht
JIj bent lucht. een zacht en elegant element. Jij droomt vaak over de mooiste dingen en deelt dat met iedereen. Mensen zeggen soms dat je te veel met je hoofd in de wolken zit, maar daar trek jij je niets van aan. Daarnaast ben je ook een heel leuk persoon. Geen dag gaat vorbij zonder eens goed gelachen te hebben. Want jij leeft volgens het motto: "lachen is gezond." Je vrienden hebben het vaak moeite met je te begrijpen. Jij rammelt soms je woorden af. Jij verstaat ze wel maar de anderen niet. Maar geen nood, eens ze je kennen begrijpen ze je beter en is er met jouw dikke pret te beleven xd

aarde (7 x uitgekomen)

Aarde
Jij weet dat je sterk met beide benen op de grond staat. Mensen voelen zich bij jou veilig, jij leeft rond het motto: "wie aan mijn vrienden komt, komt aan mij." Daarom heb jij een zorgzame persoonlijk heid. En neemt vaak de verantwoordelijk op jou. Jij weet perfect hoe je makkelijk in de problemen kan komen en probeert dus die situaties te vermijden. Jij hebt duidelijk de balans gevonden tussen wat mag en niet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • docterliza22

    water (ben er erg blij om want dat paste het beste bij mij)

    1 decennium geleden
  • jewaitut

    LUCHt oeyeah_O_

    1 decennium geleden
  • Guro

    vuur, klopt helemaal!

    1 decennium geleden
  • Aquilae

    Vuur

    1 decennium geleden
  • Raveness

    vuur(duivel)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?