Op welke Twilight personage lijk jij?

Doe de test en kom erachter op welke personage je lijk!

Mogelijke uitkomsten

Bella Swan (37 x uitgekomen)

Jij denkt net als Bella altijd aan andere mensen. Je is nergens bang voor, en doet alles voor de liefde. Je bent meestal erg verlegen en stuntelt veel. Je houd er niet van om in de spotlight te staan. Jij bent erg bijzonder!

Edward Cullen (3 x uitgekomen)

Jij zal er alles aan doen om iemand te beschermen, en jou liefde voor iemand zal altijd echt zijn. Een leugentje om eigen best wil kan volgens jou geen kwaad. Je kan je zelf goed beheersen. Soms ben je een beetje onzeker maar je zal er alles aan doen om iemand anders blij te maken. Je bent geweldig!

Alice Cullen (16 x uitgekomen)

Jij bent de perfecte vriendin en zal nooit iemand in de steek laten. Je probeert altijd eerlijk te zijn. Je kan dingen altijd goed van te voren voorspellen, en dat is natuurlijk erg handig. Je wilt soms wel een beetje te veel je zin doordrijven. Je bent heel betrouwbaar!

Jasper Hale (0 x uitgekomen)

Jij voelt altijd goed aan wat andere mensen voelen, en je kan er voor zorgen dat mensen zich om hun gemak voelen. Soms houd je een beetje afstand van mensen omdat je onzeker bent. Maar als het moet zal je er voor zorgen dat er gerechtigheid is! Je bent een echte man!

Rosalie Hale (2 x uitgekomen)

Jij bent de mooiste die er ooit op deze aarde rond heeft gelopen! Je kan soms erg koppig zijn, en vergeet dan even alles om je heen. Toch bedoel je het altijd goed en gaat door het stof voor de liefde. Je bent dol op kinderen, en je laat niet over je heen lopen! Je bent een super stoer persoon!

Emmett Cullen (0 x uitgekomen)

Jij bent de stoere vent en het zonnetje in huis. Je zult overal de positiefe kanten van zien en nooit opgeven! Je bent een echte strijder!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Cleverness

    Bella...
    Ik dacht meer aan Alice...

    1 decennium geleden
  • xBrownEyes

    Oeps ik klikte verkeerd op de laatste vraag.
    Alice(A)
    Jasper is mine (H)

    1 decennium geleden
  • xBrownEyes

    Nee niet alweer Bella(huil)(huil)

    1 decennium geleden
  • AliceAndJazz

    ALICEEEEEEEEEEE

    1 decennium geleden
  • 1TWILIGHT

    yeah Bella!_O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?