Wat voor persoon ben jij op school?

School, het meest logische/saaiste/stomste/leukste/grappigste in je leven. Wel of niet leuk dat verschild. Doe de test (eerlijk) en kom erachter wat voor persoon jij bent op school.

Mogelijke uitkomsten

brugger (10 x uitgekomen)

De typische brugger. Je hebt nog een hoop te leren. Wist je bijvoorbeeld dat kluisjes erg handig zijn en rennen totaal geen zin heeft. Je hoeft ook niet altijd een half uur van te voren bij het lokaal te zitten. Oooh en trouwens voor huiswerk hebben we ook zo onze trucjes....

Nerd (1 x uitgekomen)

Nerdje... Jaaaah uhm... wat voor tips hebben we hier voor.... Begin is met je neus niet in een boek te stoppen en vrienden te maken inplaats van te leren. Kom dan maar weer terug voor de volgende tips.

Slijmbal (2 x uitgekomen)

Je bent een echte slijmbal. Je wilt altijd met iedere leraar goed op kunnen schieten vandaar ook je hoge cijfers...
Misschien moet je is echte vrienden gaan maken. Docenten zijn niet echt vrienden weet je. Ook hoef je geen cadeautjes te kopen voor de docenten. Je kan je geld beter besteden.

Vrienden mens (33 x uitgekomen)

Je hebt veel tijd voor je vrienden en ondertussen haal je nog steeds goede cijfers. Het soort mens waar veel mensen jalours op zijn. Hoe het zo vol.

Anti-school-persoon (6 x uitgekomen)

Je vindt niks aan school. Je spijbelt het liefst ieder les uur en maakt vrijwel nooit je huiswerk. Je mobiel/ipod/iphone ben je ook al meerdere keren kwijt geweest en nablijven is een gewoonte.

Relaxed persoontje (0 x uitgekomen)

Je vind het allemaal wel goed en niet eens zo moeilijk. Tuurlijk heb je liever vrij maar in de klas zitten vind jij geen ramp. Je cijfers gaan ook aardig en je hebt geen problemen op school.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Blueblaze

    Vriendemens :P

    1 decennium geleden
  • Bojanaxx

    brugger ? nou da valt ook wel mee ..

    1 decennium geleden
  • vampgirly

    vriendenmens:P
    Eigenlijk klopt het wel, kstudeer bijna nooit *zoals nu, mijn ouders denken dat ik aant studeren ben* en toch haal ik aardige punten en eb ik veel vrienden(Y)
    Je krijgt een kudo(H)

    1 decennium geleden
  • SelfEsteem

    haha grappig vriendenmens kan ook nog eens kloppen maar ik zit dan meer aan mijn vriend zijn hand te frunnikken in de pauze (A)

    1 decennium geleden
  • QueenMe

    Vriendenmens, klopt wel (nerd)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?