Wat voor type ben jij?

Wil je weten wat voor type je bent?
Een feestbeest? een sexy chick?
Check het met deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Feestbeest! (19 x uitgekomen)

Je houd enorm van feesten en gezelligheid. Als er ergens een feestje is, ben jij aanwezig. Je showt jezelf aan iedereen en bent zeker niet verlegen. De jongens (of meiden) kunnen hun ogen niet van je af houden. Je bent niet alleen part-time vrolijk, ook heel gewild, zelfverzekerd en sexy. Maar weet wel waar de grenzen liggen. Dat jij een feestbeest ben, zegt niet dat iedereen dat is. Dus houd je soms ook wat in! ;)

Verlegen type (1 x uitgekomen)

Jij bent een verlegen type. Je bent niet zo van de feestjes en aandacht. Het liefste ben je alleen op en veilige en vertrouwde plek waar niemand je ziet. Al er iets is waar veel aandacht bij komt kijken haak je het liefst af. Maar dat kan niet altijd, probeer dan er dan van te genieten. Als je vrienden je vragen om iets leuks te doen zeg dan: JA! Wie weet kom je met een overdoses gezelligheid en aandacht wel van je verlegenheid af!

Bazig type (1 x uitgekomen)

Jij bent een bazig type. Het liefste commandeer jij iedereen om je heen. Als iemand niet naar je luistert kan je nogal boos worden. Probeer niet altijd zo bazig te zijn. Je kan je bazig heid ook op andere manier benutten. Bijvoorbeeld als er een feest geregeld moet worden, neem de leiding. Dan heb je een goede reden om mensen te commanderen. Probeer jezelf een beetje in toom te houden!

Sexy chick! (7 x uitgekomen)

Jij bent echt een sexy chick. Jij wind iedereen zonder problemen om je vinger. Je hebt een overdoses zelfvertrouwen. Niemand kan genoeg van je krijgen.
Kort om: everyone loves you! Maar ga niet te ver! Er zijn mensen met minder zelfvertrouwen dan jou, en die moet je niet gaan kleineren. Want je kan door je zelfvertrouwen soms ook arrogant zijn. Misbruik dat zelfvertrouwen niet.

Zorgzaam type (4 x uitgekomen)

Jij bent een zorgzaam type. Je zorgt voor iedereen, zelfs voor de mensen die die zorg niet nodig hebben. Iedereen pas in jou hart, niemand is te min om in je hart te komen. Het is goed dat je zo voor iedereen zorgt, maar overdrijf het niet! Doordat je zo met andere bezig bent, heb je geen tijd meer voor jezelf. Gun jezelf ook wat van die zorgzaamheid. Mensen overleven het ook wel als je eventjes met je zelf bezig bent!

Arrogantje (7 x uitgekomen)

Jij bent een arrogant type. Je vind jezelf beter dan iedereen. Je hebt lak aan regels, en lak aan andermans gevoelens. Je pest mensen die niet aardig zijn en maakt ze het leven zuur. Dat kan ook anders. Neem ten eerste niet alles letterlijk wat mensen tegen je zeggen. Ten tweede je bent echt niet beter dan de rest. Ten derde, de belangrijkste, be nice!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • tinkerbel1

    sexy chick

    8 jaar geleden
  • ILoveChocola

    verlegen :O

    1 decennium geleden
  • TheLostSoul

    sexy chick?! xD
    jaww bes wel xD maar niet everyone loves me hoowr, k heb gwn een aantal goeie vrienden en de rest om me heen boeit me niet. als ze las van me hebbe moetze zich omdaai en wegloop en als ze gee las van me hebbe is goe xD

    1 decennium geleden
  • quirinaaaxx

    feestbeest. (A)

    1 decennium geleden
  • TW4EVER

    arrogant ik ????? neee wel misschien een heel klein klein beetje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?