Wie op Zweinstein wordt er verliefd op jou?

Jij en je ouders waren natuurlijk dolblij toen jij die brief opving met de mededeling dat je een heks was en naar Zweinstein mocht gaan. En nu is jou jaar op Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hokus Pokus begonnen. Je stapt de trein uit, mijn opgeheven hoofd, en je hebt geen flauw idee dat dit wel eens heel erg romantisch jaar zou kunnen worden.

Met wie? Hoe? Dat ligt allemaal aan jou...

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (50 x uitgekomen)

Na je eerste week op Zweinstein heb je al wat vrienden en vriendinnen gemaakt. Jullie lopen samen door de gangen als jouw vriendinnen je aanstoten en fluisteren dat Harry Potter wel héél veel naar jou kijkt. "Wel nee,'' zeg je. ''Dé Harry Potter? Die kan toch nooit interesse hebben in een meisje zoals ik; ik ben te gewoon voor hem.'' Maar inderdaad, Harry lijkt wel erg geïnteresseerd te zijn in jou. Maar als jij hem eventjes langer aankijkt, wend hij snel zijn ogen af en wordt hij helemaal rood. Je snapt het eerst niet: hij is toch zo beroemd, en hij wordt zo aanbeden. Hoe kan hij toch zo vreselijk verlegen zijn? Maar tijdens het avondmaal op Halloween, gaat hij naast jou zitten in plaats van naast Hermelien en Ron. ''Hallo,'' fluistert hij verlegen. Je zegt ook hallo, en in begin zijn jullie allemaal wat nerveus, maar na een tijdje loopt het gesprek wat vlotter en kunnen jullie samen lachen. Er wordt langzaam een ware romance opgebouwd, maar jij weet dat jullie relatie heel erg sterk is.




Maar niet sterker dan de Vloek des Doods, AVADA KEDAVRA

Ron Wemel (16 x uitgekomen)

Jij bent vast een mooi en energiek meisje als Ron Wemel interesse toont in jou. Hij leeft als op een wolkje, en het wordt helemaal ligt in zijn hoofd als hij jou ziet. Hij kan het niet verbergen dat hij verliefd is op jou, maar vanaf dat je hem voorzichtig probeert aan te spreken, begint hij te stotteren en raakt hij niet meer uit zijn woorden. Met bloed, zweet en tranen lukt het je uiteindelijk toch om met hem te praten. Tijdens jullie allereerste gesprek zorg jij ervoor dat je veel praat, want Ron raakt nog steeds niet uit zijn woorden. Als het tijd is om terug naar de les te gaan, geef je hem verlegen een kusje op zijn wang. Tijdens jullie volgende gesprekken merk je dat hij steeds meer open bloeit en uiteindelijk durf je om hem een kus te geven, een échte kus. Dat is het begin van een mooie romance.

Draco Malfidus (12 x uitgekomen)

Draco Malfidus wil jou binnendoen en de hele school mag het weten. Zijn nieuwste ambitie is om jou in zijn bed te krijgen, hoe maakt ook niet uit. Hij probeert je op alle mogelijke manieren onder de indruk te krijgen. Jij valt uiteindelijk (duh) voor zijn charmes. In de leerlingenkamer van Zwadderich neemt hij jou mee naar de slaapvertrekken van de jongens. Jullie beleven er een ontzettend spannende, vurige nacht, en dat jullie elk moment betrapt kunnen worden maakt het alleen maar spannender...

George of Fred Wemel (11 x uitgekomen)

Jup, één van de jongens van de tweeling heeft het stevig te pakken voor jou. Hij doet zich stoer voor, en als Harry, Ron of vooral zijn tweelingbroer hem ermee plaagt doet hij alsof hij van niets weet, of verandert hij snel van onderwerp. Maar toch wil hij indruk maken op jou. Zijn beste toeren en grappen bewaart hij voor als jij kijkt, en hij probeert ook om zoveel mogelijk met jou te praten. Eigenlijk denk jij aanvankelijk dat hij je maar 'gewoon' als een vriendin ziet, maar als jullie 's avonds laat alleen zijn in de leerlingenkamer van Griffoendor, en jullie samen naar het haardvuur kijken en oude herinneringen ophalen, neemt hij je vast en kust hij je. Jij bent natuurlijk een beetje geschrokken, maar je kust toch vol overgave terug. Daarna ga je terug naar je slaapzaal (want de jongens van de tweeling zijn obviously Draco Malfidus niet) en de volgende ochtend begroet je hem met een klein kusje, wat natuurlijk voor een groot applaus zorgt bij de Griffoendors, en voor veel verontwaardiging bij zijn broers.

Marten Vilijn (4 x uitgekomen)

Jij leeft 50 jaar voor Harry Potter op school komt, maar je bent geen bewonderaarster van Marten Vilijn. Integendeel: je vindt hem maar een aansteller. Je zit bij hem in Zwadderich, en het lijkt wel of jij het enige meisje bent dat niet om de haverklap een zucht slaakt als hij in de buurt is. Maar als je hem wat beter leert kennen, merk je dat hij stil en nogal teruggetrokken is. Eigenlijk vraag je je af of hij ooit die bewonderaars zou kunnen bekoren, aangezien je er zeker van bent dat hij nog nooit in zijn leven verliefd is geweest. Maar als je bevriend met hem wordt, bloeit hij steeds meer open. Ja, hij glimlacht zelfs. Hij kan zelfs gevoelens tonen. Zijn bewonderaars zijn uiteraard stikjaloers op jou. En dan, op een dag, zomaar, grijpt hij je vast en zoent hij jou vol op de mond, gevolgd door nog veel meer passie...Niet dat jij dat erg vindt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • LeBron

    Ik wil ze allemaal (H)

    9 jaar geleden
  • Sannette

    Fred en Geogre

    1 decennium geleden
  • Tigerstar

    Draco!

    1 decennium geleden
  • Livy

    Harry Potter, ik weet er helemaak nix over (over die films en boeken.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?