Ben je geliefd of kent niemand je naam?

Krijg jij elke dag honderden smsjes of per maand maar 1? En wie staan er in jouw Hyves vriendenlijst?

Geliefd of niet, test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Populair! (5 x uitgekomen)

Iedereen kent jou. Dat komt meestal ook omdat je er leuk uitziet en je leuk gedraagt. Het lijkt net alsof je nooit fouten maakt, je ziet er zelfs top uit als het net heeft gestormd en je op je fietsje naar school fietste. Gewoon veel geluk heb je!

Neutraal (43 x uitgekomen)

Jij kent de helft van de mensen op school, en de helft van de mensen op school kent jou. Soms ben je best wel jaloers op degenen die nog wat hoger staan. Er komt weleens iemand naar je toe om je up to date te houden, natuurlijk heb je dat nodig! Hou die contacten en wie weet word jij ook wel populair!

Totaal niet populair (14 x uitgekomen)

Als iemand je naam zegt, vragen de meeste mensen: 'Wie is dat?'
En als dan iemand je naam kent, is het omdat je altijd alleen bent en je heel onzeker uit je ogen kijkt. Jij krijgt maar 1 smsje per maand, als het niet minder is. Je hoort altijd pas dat er een feest is geweest nadat het is gegeven. Probeer wat meer aan te pappen met andere mensen, dit werkt gegarandeerd!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • PatriciaBill

    neutraal. :)

    1 decennium geleden
  • mask

    neutraal:X

    1 decennium geleden
  • Carojans

    neutraal.

    1 decennium geleden
  • themassive

    neutraal :)

    Jij kent de helft van de mensen op school, en de helft van de mensen op school kent jou. Soms ben je best wel jaloers op degenen die nog wat hoger staan. Er komt weleens iemand naar je toe om je up to date te houden, natuurlijk heb je dat nodig! Hou die contacten en wie weet word jij ook wel populair! klopt wel maar ben niet jaloers en ik hoef niet populair te worden ;)

    1 decennium geleden
  • TLC

    ik ben neutraal:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?