Welk figuur van Phineas en Ferb ben jij?

Hooi
Je kent het vast wel:
Het progamma Phineas en Ferb.
Maar welke persoon ben jij eigenlijk?
Doe hier de test!

quizzzzz van
penf.tk(yeah)(hoera)

Mogelijke uitkomsten

Phineas Flinn (13 x uitgekomen)

Hij een van de twee protagonisten van de serie. Hij is een wonderkind. Hij is vriendelijk, creatief en van het duo de prater met de ideeën. Hij heeft veel muzikale vaardigheden zoals zingen en liedjes schrijven. Hij kan in zelfs de meest alledaagse dingen iets zien voor een nieuwe creatie van hem en Ferb.

Ferb Fletcher (21 x uitgekomen)

Hij is de tweede protagonist. Hij is de stiefbroer van Phineas (zijn vader is met Phineas’ moeder getrouwd), en al net zo’n wonderkind als hij. In tegenstelling tot Phineas houdt Ferb bijna altijd zijn mond en is soms laconiek. Toch zijn beide stiefbroers perfect op elkaar afgestemd en het altijd met elkaar eens. Ferb’s talenten liggen meer op het gebied van mechanica en het bouwen van grote constructies. Hij heeft een oogje op Vanessa Doofenshmirtz, de dochter van Heinz Doofenshmirtz.

Perry het Vogelbekdier (44 x uitgekomen)

Perry is het huisdier van Phineas en Ferb, maar buiten hun weten om is hij tevens een geheim agent genaamd Agent P. Hij is uitzonderlijk slim en creatief voor een vogelbekdier. Hij is altijd bezig de plannen van Dr. Heinz Doofenshmirtz te dwarsbomen. Ook staat hij bekend om het grappige geluidje: 'Prrrr'. Hij werkt voor de organisatie O.W.C.A., die gebruik maakt van meer getrainde dieren.

Dr. Heinz Doofenshmirtz (75 x uitgekomen)

Hij een gestoorde professor die praat met een Duits accent. Hij is de aartsvijand van Perry het vogelbekdier. Hij is het hoofd van zijn eigen organisatie, Doofenshmirtz Duistere Plan Producties (Doofenshmirtz Evil Incorporated), die hij als dekmantel gebruikt om de plaats Danville te veroveren of ander kwaad te stichten. Hij is slecht geworden doordat zijn familie hem als kind altijd negeerde. Zijn plannen zijn vaak erg complex, maar daardoor enorm gevoelig voor mislukkingen. Al zijn gemene plannen eindigen op het woord -inator. In de meeste afleveringen vertelt hij aan Perry wat hij allemaal heeft meegemaakt in zijn jeugd. Doofenshmirtz heeft zelf een tienerdochter genaamd Vanessa. Hij had een vrouw genaamd Charlene, die halverwege de serie bij hem weg is gegaan. Hij heeft overigens ook het wereldrecord bekerstapelen, maar daar wil zij moeder niets van weten, zijn broertje Roger is veel beter in voetbal. Zijn moeder houd hierdoor meer van Roger als van Heinz

Candace Flynn (63 x uitgekomen)

De zus van Phineas en stiefzus van Ferb. Ze is het stereotype van een tienermeisje. Kleding, leuke jongens, een goed kapsel en een goede reputatie spelen voor haar de hoofdrol in het leven. Candace is meestal aan het bellen met haar vriendin Stacy. Candace staat altijd loodrecht tegenover de activiteiten van haar twee broers en belt zo altijd haar moeder om Phineas en Ferb te verraden. Ze is 16 jaar oud.

Isabella Garcia-Shapiro (6 x uitgekomen)

Zij is de leider van een scoutinggroep genaamd de Kampvuurmeisjes. Ze speelt vaak met Phineas en Ferb onder een hoedje. In de serie blijkt vaak dat Isabella een oogje heeft op Phineas, en vraagt vaak wat hij doet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • MarvelIsLife

    Perry ;)

    1 decennium geleden
  • joeppie

    uuu... candace egt??:S maar wel leuke quiz

    1 decennium geleden
  • Perryfan

    Doofenshmirtz ^^. My name is doof and you do what i say whoop whoop xD

    1 decennium geleden
  • lovemovement

    YES IK BEN PERRY

    1 decennium geleden
  • CRAZYxx

    candace :(
    ik wil perry:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?