Kan jij je verliefdheid verstoppen?

Als je met je hoofd in de wolken loopt, zie je niet meer wat je lichaam op aarde doet. Met andere woorden: hoe goed jij je verliefdheid ook probeert te verstoppen, de jongen/het meisje van je dromen ziet vast aan je gedrag dat jij een crush op hem/haar hebt. Of toch niet? Hoe goed kan jij de vlinders in je buik wegmoffelen? Let's find out...

Mogelijke uitkomsten

Hij/zij heeft een vermoeden (19 x uitgekomen)

Jij begrijpt precies waar de grenzen liggen. Je geeft hints, laat hem/haar vermoeden dat je wat voor hem/haar voelt, maar je legt het er niet vingerdik op. Integendeel: je paait hem/haar met interesse in zijn/haar hobby's, je hangt aan zijn/haar lippen en je verrast hem/haar met intelligente vragen over de dingen waar hij/zij mee bezig is. Hij/zij vraagt zich zo af of jij dit nu puur vriendschappelijk doet of dat er een kans bestaat dat je maar van hem/haar wilt. Je doet hem/haar over je nadenken en dat wekt sowieso interesse. Slim gezien! Wanneer je merkt dat hij/zij jou even interessant vindt, kan je de eerste stap zetten. Jongens zijn namelijk ook bang om een 'nee' te krijgen, maar jouw vrouwelijke intuitie vertelt vast wanneer het tijdstip rijp is om een 'ja' te krijgen.

Hij/zij weet van niks! (17 x uitgekomen)

Jij houdt je in. Uit angst. Je denkt dat de minste toenaderingspoging zal overkomen als stalking. Of dat de meisjes/jongens in je omgeving je doorhebben en je verliefdheid aan de grote klok zullen hangen. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om je gevoelens te uiten, maar als je altijd de koele kikker uithangt, zal hij/zij nooit doorhebben dat er binnen in jou een warm hart voor hem/haar klopt. Wandel dicht bij hem/haar in plaats van meters van hem/haar vandaan te blijven. Begin een conversatie door over iets luchtigs te praten. Je hoeft niet direct tot de grote bekentenis over te gaan! Zoek een gemeenschappelijk punt en voila : je voert een face-to-face gesprek in plaats van vanop afstand van hem/haar te dromen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?