Heb je complexen?

Hoe goed zit jij in je vel? Straal je van het zelfvertrouwen of zijn er nog wel wat duistere kantjes die je wil ophelderen? Doe de test en ontdek hoe complexloos jij door het leven gaat.

Mogelijke uitkomsten

The only way is up (9 x uitgekomen)

Soms focus je iets te veel op je uiterlijk of op je karakter. Je denkt dan dat je leven leuker zou zijn als je er anders uit zou zien of je anders zou reageren. Zeker op momenten dat anderen erbij zijn. Probeer het grote beeld niet te verliezen. Je bent niet alleen dat éne stukje lichaam of die ene, rare opmerking. Je hebt vast genoeg positieve kanten om er tegenover te plaatsen.

Jij voelt je lekker in je vel (4 x uitgekomen)

Jouw antwoorden geven duidelijk aan dat jij je niet druk wil over complexen. Je zal er misschien ooit gehad hebben maar daar ben je gelukkig overheen. Tegenwoordig maak je je keuzes zelf en baseer je je op hoe jij je voelt en wat goed is voor jou. Zorg ervoor dat je je zelfvertrouwen behoudt zonder je af te sluiten voor de goede raad van anderen. Ze zien misschien dingen die jij nog niet opgemerkt had.

Beetje complex (19 x uitgekomen)

Je hebt best complexen maar die helpen je ook om vooruit te komen. Natuurlijk zijn er dingen die je storen maar je weet ook dat je daar nu eenmaal mee moet leven. Zie ze als een uitdaging om verder aan jezelf te sleutelen zonder het plezier in je leven te verliezen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • avrilavinge1

    The only way is up ja nu weet ik al dat ik onzeker ben :$

    1 decennium geleden
  • Scaraboushka

    Beetje complex..

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Jij Voelt Je Lekker In Je Vel ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?