Welke sport past bij jou?

Beginnen sporten is één ding, volhouden een ander. Maar als je de juiste sport voor jou kiest, is het veel makkelijker om er helemaal voor te gaan. Doe de test en vind jouw ideale sport.

Mogelijke uitkomsten

Hoe actiever, hoe liever! (14 x uitgekomen)

Jij bent geen binnenblijver! Je houdt van sporten die je net die extra kick geven en houdt ervan dat buiten te doen: muurklimmen, canyonning, parachute springen, ... de adrenaline geeft je vleugels en je geniet ervan om je op en top levendig te voelen. Zelfs als je richting sportschool trekt, kies je best voor een pittige uitdaging. Wat dacht je van spinning?

Resultaatgericht (4 x uitgekomen)

Voor jou is sport net zo noodzakelijk als tanden poetsen of regelmatig fruit eten. Je sport met een heel duidelijke reden: je gezondheid en je lichaam verbeteren. Kies dan ook voor sporten die je toelaten om heel precies je vooruitgang te meten. Start-to-run past prima bij jou of laat op de sportschool een programma voor je uitschrijven dat regelmatig aangepast wordt. Zo zie je het resultaat!

Ga voor een groepssport (41 x uitgekomen)

Jij bent supersociaal en geniet ervan om samen iets te doen. Met een hele groep samen een doel bereiken, geeft je erg veel energie. Kies dan ook voor volleybal, dansen of ga voor de groepslessen op de sportschool. Voor je het weet, maak je zo nieuwe vrienden en heb je een extra reden om ook vanavond te trainen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Juillet

    Resultaatgericht
    Hahaha ^^

    1 decennium geleden
  • xSibell

    Ga voor een groepssport. Doe ik al xD

    1 decennium geleden
  • MrsPayne1

    hoe actiever, hoe liever.....nee bedankt, sorry, doe mij maar groepssport(: (Korfbal^^)

    1 decennium geleden
  • Arista

    Actief? Ö Waaw, die zag ik niet aankomen

    1 decennium geleden
  • Donatello

    groepssport :'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?