Op wie lijk jij het meest uit Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back

Doe deze quzi en check op wie jij het meest lijkt uit Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back

Mogelijke uitkomsten

Luke Skywalker (21 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Luke Skywalker.

De rebellen zijn gevlucht naar de planeet Hoth. Als ze worden ontdekt door het keizerrijk, moeten ze weer vluchten. Luke, samen met R2-D2, gaat er vandoor in een X-wing en reist naar de planeet Dagobah, die hem is genoemd door de geest van Obi-Wan Kenobi. Op deze planeet ontmoet hij Yoda, die hem probeert verder te onderwijzen als Jedi ridder.

Omdat hij zijn vrienden wil redden, breekt Luke de training af. Dit is onderdeel van een plan van Darth Vader om Luke voor de Duistere Kant te winnen. In een duel met lichtzwaarden verliest Luke een hand en komt hij erachter dat Darth Vader zijn echte vader is. Luke wordt gered door Leia, Chewbacca en Lando Calrissian, waarna hij bij de rebellenvloot wordt geopereerd en een kunsthand krijgt.

Han Solo (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Han Solo.

Han Solo is gepromoveerd tot Kapitein. Op de planeet Hoth gaat hij op zoek naar Luke als deze niet van patrouille terugkomt naar de rebellenbasis. Als het Keizerrijk de basis heeft ontdekt, vlucht Han Solo samen met Chewbacca, Prinses Leia en C-3PO met de Millennium Falcon weg van het Keizerrijk. Door in een asteroïdengordel onder te duiken weet Han tijdelijk uit handen van Darth Vader te blijven. Helaas voor hem wordt hij toch door Darth Vader gevangen, ingevroren in carboniet en uitgeleverd aan Jabba de Hutt.

Prinses Leia Organa (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Prinses Leia Organa.

wanneer de rebellen op de planeet Hoth worden aangevallen door het keizerlijk leger, neemt Leia het initiatief in de evacuatie van de basis. Samen met Han Solo en Chewbacca vlucht ze in de Millennium Falcon. Terwijl ze beschutting zoeken in een asteroïdengordel en daar het voertuig repareren worden Han en Leia verliefd op elkaar. Ze denken beschutting te vinden in de wolkenstad Bespin, maar worden verraden door Lando Calrissian, een vroegere vriend van Han Solo. Han Solo wordt gevangengenomen en uitgeleverd aan premiejager Boba Fett. Later bekeert Lando zich weer tot de rebellen en helpt Leia en Chewbacca met het redden van Luke Skywalker

Darth Vader (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Darth Vader.

Darth vader zit achter de rebellen aan. Hij vangt Han solo en geeft hem aan Boba Fett. Hij hakt Luke zijn arm er ook af in een ligthsaber duel.

Chewbacca (0 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Chewbacca.

Chewbacca help de rebellen.

Yoda (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Yoda.

Yoda wordt bezocht door Luke Skywalker, de zoon van Anakin. Yoda weet dat Luke de enige persoon is die de balans kan herstellen tussen goed en kwaad. Yoda besluit Luke eerst uit te testen door niet te onthullen wie hij werkelijk is, en ontdekt al snel dat Luke net zo impulsief is als zijn vader. Derhalve is Yoda eerst tegen het plan Luke te trainen, maar de geest van Obi-Wan weet hem om te praten. Yoda slaagt erin om van Luke een Jediridder te maken. Hoewel Luke in de ogen van Yoda te vroeg weggaat om verder te vechten tegen het Galactische Keizerrijk, keert Luke later terug om zijn training af te maken.

Lando Calrissian (2 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Lando Calrissian

Lando Calrissian is in Star Wars de baas van Cloud City en een oude vriend van Han Solo. Hij verraadde Han en zijn vrienden eerst, maar daarna redde hij ze

Boba Fett (10 x uitgekomen)

Jij lijt het meest op Boba Fett.


Boba Fett speelt een zeer belangrijke rol: hij wordt door Darth Vader opgeroepen om Luke Skywalker levend te vangen, terwijl hij zelf ook nog op zoek is naar Han Solo, op wiens hoofd Jabba een prijs heeft gezet. Uiteindelijk krijgt hij Han Solo te pakken, gebruikt hij Han als lokaas om Luke naar Cloud City, de zwevende stad, te lokken. Darth Vader en zijn Stormtroopers vangen Luke. Boba Fett brengt daarna Han Solo, bevroren in carboniet, naar Jabba The Hutt, de gangsterbaas.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • mystique1

    Prinses leia

    8 jaar geleden
  • DarthVader

    Ik ben Darth Vader. Wat een verrassing.

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Luke klopt ik ben wel 1 meisje maar wel nog 1 kind:)

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Luke Skywalker, ook al heb ik vrouw aangeklikt. :P

    1 decennium geleden
  • TheJoker

    Lando Calrissian

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?