wat voor soort sexy boy past bij jouw?

Allemaal dromen we weleens van die ene speciale jongen, maar is die jongen waar jij van droomt wel de ware? doe de test en ontdek of die jongen die je leuk vind miss. wel totaal uit je hoofd moet zetten en het de bedoeling is dat je op zon nerd als je buurjongen valt.:D

Mogelijke uitkomsten

Nerd (3 x uitgekomen)

Jouw ideale droom man is een nerd. Misschien is het slim om is bij een universiteit in de bibliotheek te gaan kijken. Waarschijnlijk zit jouw droom jongen daar elke dag. Geef de hoop niet op want die jongen is dichter bij dan je denkt misschien is die leuke buurjongen stiekem wel een echte nerd. Dus vrees niet het ergste voor jouw is er ook nog een klein beetje hoop. Succes met het vinden van je ideale nerd.

Body bulder (25 x uitgekomen)

Jouw ideale man is een body builder. Misschien had je stiekem wel gehoopt dat het een lekkere slimme boy zou zijn, maar nee het is een body builder! Wees gerust het is niet zo dat elke body builder een leeghoofd is! En zo wel... succes!

Sporter (8 x uitgekomen)

Jaaaa je hebt het goed gehoord jouw ideale droom man is een sporter.:) Dat lekkere ding van de sportschool of die oude vrouw die er elke dag komt. Het kan allemaal. Gelukkig zijn er genoeg stinkende jongens die af en toe een uurtje in de sportschool doormaken. En voor het geval dat er geen sportschool in jouw buurt zit en je al aardig wanhopig begint te worden. Misschien is het dan een tip om aan je ouders een hond of een ander raar wezen voor je verjaardag te vragen. Wanneer je gaat lopen zul je zien dat je genoeg leuke jongens tegen komt. Succes. Tip neem op je eerste afspraak wel een deo bus mee...

Clown (14 x uitgekomen)

Je hoeft niet te roepen dat je waarschijnlijk je bril niet op hebt want het is echt waar jouw ideale droom man is eenmaal een clown. En er zijn er genoeg want het circus zit er mee vol dus wanhopig worden hoeft helemaal niet. En bekijk het van de positieve kant... Je reist heel de wereld over als het een beetje mee zit! Wil je dat niet? Huur een keer een clown in voor een kinderfeestje en als ie bevalt huur je hem in voor het komende jaar. Je zak geld gaat er aan op maar als date en als je vriendje waar jij hem voor ingehuurd hebt. Hoort hij jouw drankjes te betalen en alle andere leuk dingen. Dus misschien is het nog zo erg niet.. Suc7 want een clown is niet zo makkelijk te versieren met zon warm pak aan. 1 voordeel rood is hij wel snel.

Gothic (14 x uitgekomen)

Schrik niet want jouw uitkomst is een Gothic[/purple. Schrikken hoef je niet want in het donker zie je hem toch niet. Bekijk het positief als je hem zat bent doe je gewoon het licht uit. En depressiever dan die al is is niet mogelijk. Nog een voordeel hij weet ook wat van make up af. En als je oogpotlood of je mascara op is pak je die gewoon even van je vriendje. Daarnaast heeft een gothic vaak een ruw uiterlijk maar een heel lief innerlijk als ik jouw was zal ik is een keer experimenteren met die gothic inplaats van die leuke sport hunk uit je klas die overal zijn tong in stopt. Succes

Boer (33 x uitgekomen)

Wat glimlacht die lief.. Je zult wel denken boeren weten niks van vrouwen maar dat is niet waar. Ze hebben genoeg ervaring met een vrouw versieren of in bed want ze kijken elke dag naar lustige dieren.. denk nu niet gelijk dat het vieze mannen zijn. Maar waar je wel rekening mee houden is dat wat de boer niet kent dat vreet die niet. Kook dus een beetje nederlands. En je hebt zijn hart zo veroverd. Ook een goede aanrader voor het koken zijn de wereld gerechten van Knorr. En hun favoriete scrabbelwoord is kiekn. Waarschijnlijk vraag je je af waarom moet ik dat nu weer weten. Maar je moet het maar is over scrabbelen hebben met een boer en je zult hele leuk dingen te weten komen. Benieuwd probeer het uit. Heel veel succes.

Popster (0 x uitgekomen)

Wees blij in plaats van verdrietig met je uitslag. Want je hebt er nu al 1 aan de haak geslagen. Hij zwaait zelfs naar je. Dat doet die echt niet naar iedereen. Is deze popstr niet echt jouw typ wees gerust. Want elke dag proberen mensen met de x- faxtor of met my name is door te preken en in elk van die personen zit wel een klein popsterretje. Ga gewoon naar zon programma toe en troost iemand die afgezeken word door 1 van die mensen. Of ga op muziek les daar is echt wel iemand die je wilt helpen als je een totale kluns bent. En wie weet komt er meer maar dat heb je natuurlijk zelf in de hand;) Heel veel Succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Prokiller741

    BoerxD

    9 jaar geleden
  • ImperfectMe

    Boer xD

    1 decennium geleden
  • marlyeefie

    Wat grappig dat niemand nog nerd of popster heeft, dat valt me wel iets tegen waar moeten al die jongens dan heen? Geen een meisje dat hun aan moedigd in de disco of in de bibliotheek. :)
    We vinden jullie reacties hartstikke leuk:)
    Doen jullie onze andere quiz ook, hoe romantisch ben jij?
    Groetjes Eva en Marlies..

    @ lyms je ware aard komt naar boven dit is niet erg en misschien moet je het gewoon een keer uitproberen met een gothic vaak hebben ze een heel erg leuk karakter!

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Boer, whahahahahaha xD

    1 decennium geleden
  • Puan

    C-clowno-o
    Ben er doods bang voor
    Geef mij maar gothic

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?